Postarea făcută de Ambasada Rusiei, virală de 1 Decembrie! Românii se întrec în glume: „Bunicii noștri vă transmit să le înapoiați ceasurile, paltoanele și bicicletele!”

Ambasada Rusiei la București a trimis un mesaj de 1 Decembrie, pe contul său oficial de Facebook, unde i-a felicitat pe români. Oamenii au fost ironici cu rușii privind tezaurul României.

02 dec. 2022, 11:34
Postarea făcută de Ambasada Rusiei, virală de 1 Decembrie! Românii se întrec în glume: „Bunicii noștri vă transmit să le înapoiați ceasurile, paltoanele și bicicletele!”

Postarea făcută de Ambasada Rusiei pe Facebook a devenit virală de 1 decembrie!

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Ambasada Federației Ruse a transmis un mesaj care a fost însoțit de o imagine cu tricolorul.

La scurt timp, postarea a devenit virală, iar românii le-au transmis rușilor mesaje ironice.

De asemenea, oamenii și-au amintit de faptul că Rusia trebuie să dea înapoi tezaurul Românie,  trimis la Moscova în timpul primului război mondial și care nu a mai fost niciodată returnat în întregime.

Citiți și: Cătălin Cherecheș, discurs impresionant de 1 Decembrie! „Mi-aș dori să-i văd și pe maghiarii din Transilvania aici, lângă noi, lângă români! Speranța pe care o avem în copiii noștri o lăsăm să alunece din ce în ce mai jos pe Instagram și Tik Tok”

🇷🇺🇷🇴Коллектив Посольства Российской Федерации поздравляет граждан Румынии с Национальным днем!

🇷🇺🇷🇴Personalul Ambasadei Federației Ruse îi felicită pe cetățenii României de Ziua Națională!

LA MULȚI ANI!

Posted by Ambasada Rusiei în România – Посольство России в Румынии on Thursday, 1 December 2022

Topul celor mai amuzante mesaje trimise de români către ruși

„Slava Ukraini!”

„Felicitați-ne de la Moscova și nu mai stricați aerul prin București!”

„Tezaurul cand il returnati Romaniei?”

„Mulțumim. Cu tezaurul cum rămâne?”

„Mulțumim mult și stați cât mai departe de noi. Cu cât sunteți mai departe ne simțim mai în siguranță”

„Bunicii noștri vă transmit să le înapoiați ceasurile, paltoanele și bicicletele”.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele ironice pe care românii le-au transmis rușilor, ieri, de Ziua Națională.  Anul acesta s-au împlinit 104 ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918, un moment de o importanță istorică majoră.

În luna martie a acestui an, sute de persoane au protestat față de războiul din Ucraina, la Ambasada Rusiei din București.

Printre aceștia au fost și refugiaţi din Ucraina, care au purtat pancarte pe care scria: „Stop Putin, Stop War”, „Războiul lui Putin ne ţinteşte pe fiecare dintre noi”, „Mulţumim România” şi au strigat „Putin terorist”, „Putin criminal”, „Afară, afară, cu ruşii din ţară”, „Ucraina, Ucraina”, potrivit Agerpres.

Citiți și: De 1 Decembrie, moldovenii cer REunirea cu România: „E ca necesitatea aerului de la Dumnezeu” | EXCLUSIV