Postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi devine vacant

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, miercuri, raportul Comisiei juridice în privinţa condamnării la închisoare a deputatului Monica Iacob Ridzi şi în următoarea şedinţă de plen va fi vacantat postul de deputat, anunţă secretarul Camerei Niculae Mircovici.

11 mart. 2015, 19:18
Postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi devine vacant

„A sosit la Biroul Permanent raportul Comisiei juridice în privinţa deciziei Tribunalului Bucureşti, Secţia penală, în privinţa Monicăi Ridzi, urmează cursul firesc, la următoarea şedinţă va fi vacantat postul„, a declarat Niculae Mircovici, după şedinţa conducerii Camerei.

Citeşte şi: Preoţii strâng semnături pentru graţierea Monicăi Iacob Ridzi. Enoriaşii sunt puşi să semneze în biserici

Tribunalul Bucureşti a transmis Camerei Deputaţilor o decizie privind sentinţa penală definitivă prin care Monica Iacob Ridzi fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

În acest caz se află şi deputatul UNPR Gigi Neţoiu se află în închisoare, însă mandatul său nu a fost vacantat deoarece Camera Deputaţilor nu a primit încă de la Tribunal decizia condamnării acestuia.

Citeşte şi: DOSARUL RIDZI. Avocat: E clar că beneficiile în acest caz le-a avut EBA