Preoţii strâng semnături pentru graţierea Monicăi Iacob Ridzi. Enoriaşii sunt puşi să semneze în biserici

Preoţii şi credincioşii din Valea Jiului s-au mobilizat pentru eliberarea Monicăi-Iacob Ridzi. Aceştia stâng chiar şi în biserici semnături pentru graţierea fostului ministru.

11 mart. 2015, 11:07
Preoţii strâng semnături pentru graţierea Monicăi Iacob Ridzi. Enoriaşii sunt puşi să semneze în biserici

Listele pe care s-au strâns deja mii de semnături se găsesc în aproape toate bisericile din Petroşani, oraşul fostului ministru, unde primar este Tiberiu Ridzi, soţul fostului ministru. Oamenii care merg să se roage semnează mai întâi că vor eliberarea lui Ridzi, apoi sărută icoanele. Potrivit Digi 24, preoţii spun că au de gând să convingă 10.000 de oameni şi că o fac doar „din dragoste pentru aproape”. 

Citeşte şi VICTOR PONTA, mesaj pentru Ridzi: O ţară în care o mamă este lăsată să moară în ÎNCHISOARE e o ţară BARBARĂ

În presă au apărut informaţii că totul a fost cerut chiar de soţul fostului ministru. Tiberiu Iacob Ritzi i-ar fi convocat pe duhovnici şi le-a cerut sprijinul în contul ajutoarelor de până acum, însă primarul neagă că ar avea vreo implicare.

Citeşte şi ÎNTÂLNIRE EMOŢIONANTĂ. Monica Iacob Ridzi, vizitată de soţ şi copii: „Nu s-au dezlipit de ea” VIDEO

Monica Iacob Ridzi are de ispăşit 5 ani de închisoare, pentru abuz în serviciu, iar recent a fost transferată de la Penitenciarul Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, ea suferind de 13 boli.

Citeşte şi DOSARUL RIDZI. Avocat: E clar că beneficiile în acest caz le-a avut EBA