POVESTE ADEVĂRATĂ. O tânără de 21 de ani se iubea cu mai mulţi bărbaţi. De ce unul dintre ei s-a ales înjughiat de mama fetei

Un bărbat de 43 de ani din Câmpia Turzii a fost înjunghiat de mama iubitei sale.

03 mart. 2019, 12:22
POVESTE ADEVĂRATĂ. O tânără de 21 de ani se iubea cu mai mulţi bărbaţi. De ce unul dintre ei s-a ales înjughiat de mama fetei

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în fața unui magazin din oraș. Tânărul a fost atacat de mama și bunica fetei de 21 de ani cu care era într-o relație.

Acesta a povestit că bunica iubitei i-a aruncat cu sare în ochi, iar mama acesteia a încercat să-l înjunghie în burtă. El s-a ferit și l-a înjunghiat, de fapt, în picior.

Citeşte şi Ce tip de BĂRBAT ţi se potriveşte în funcţie de ZODIE

Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a depus plângere la poliție.

„Numa’ m-am trezit că baba de 80 de ani scoate o pungă şi-mi aruncă sare în ochi, să nu văd, în timp ce maică-sa urlă la mine să-i las fata în pace, că are doar 21 de ani! Şi m-a şi luat la palme, gest la care n-am replicat fizic fiindcă, într-adevăr, le meritam pentru cuvintele urâte pe care i le-am adresat fetei. Dar nici n-am apucat să-i spun că, într-adevăr, fata ei are 21 de ani dar şi o experienţă vastă de viaţă c-o văd cum scoate, rapid, din poşetă un cuţit. Nu m-am speriat, crezând că vrea doar să mi-l fluture prin faţa ochilor, ca să mă sperie, dar am observat cum încearcă să mi-l înfigă în burtă. M-am tras în ultima clipă din faţa cuţitului, dar el mi-a străpuns piciorul”, a declarat bărbatul.

Mai multe detalii pe gazetadecluj.ro.