POVESTE adevărată: „A plecat fără o explicaţie. Am aflat de la prietenul lui cine este EA, că îi plac pisicile. După două zile…”

Era căsătorită de șase ani cu Ștefan și aveau trei copii împreună. Într-o zi, bărbatul i-a spus femeii că pleacă de acasă fără să-i ofere nicio explicație.

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 08:02
POVESTE adevărată: „A plecat fără o explicaţie. Am aflat de la prietenul lui cine este EA, că îi plac pisicile. După două zile…”

POVESTE ADEĂRATĂ: A plecat de acasă, fără nici o explicaţie…După doar câteva zile, prietenul lui a venit acasă și i-a explicat adevărul.

„Acel prieten mi-a povestit totul, până în cel mai mic detaliu. Ştia cum o cheamă, că îi plac pisicile şi romaniţele, că în următorii trei ani ea planifică copii. Ascultam în linişte. Nu puteam să spun un cuvânt. (…)

Brusc, într-o oarecare zi a bătut la uşă Ștefan, soţul meu. Cică mă iubeşte şi îi pare nespus de rău. Atunci a rămas: desigur, copiii erau fericiţi. Nu-l uram pe el… dar îi uram cuvintele, umbra, gândurile, uram tot ceea ce nu mai aparținea cuplului nostru.

Am înțeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată. Și cum puteam să mă iubesc, să iubesc viața, să am grijă de copii, dacă eram lângă un om pentru care nu mai simțeam nimic? Atunci am decis să plec”.

POVESTE ADEVĂRATĂ. „Eram căsătoriţi de ani buni, dar soţul meu nu mai voia să facem dragoste. Într-o noapte, am aflat de ce…”