Poveste adevărată: „Am început o relaţie extraconjugală cu unul din şefii mei ca să obţin o promovare sau o mărire de salariu”

O tânără angajată i-a făcut ochi dulci şefului pentru a obţine o promovare, iar acum nu mai ştie cum să iasă din încurcătură.

RomaniaTV.net
08 mart. 2018, 16:08
Poveste adevărată: „Am început o relaţie extraconjugală cu unul din şefii mei ca să obţin o promovare sau o mărire de salariu”

„Sunt căsătorită de 5 ani, iar în urmă cu un an am început o relaţie extraconjugală cu unul din şefii mei de la serviciu. Motivul pentru care am căzut în acest păcat este că speram să-i pot intra şefului meu în graţii, în speranţa că pe viitor pot spera la o promovare la serviciu sau la o mărire de salariu (am auzit de la multe colege că singura modalitate să sper la o promovare e să fiu pe placul individului). Problema e că a trecut deja un an şi nu se întâmplă nimic la serviciu. Mai mult, cred că soţul meu a început să suspecteze că îl înşel şi începe să-mi pună din ce în ce mai multe întrebări. Acum, eu aş vrea să rup relaţia cu şeful meu, pentru că mi-e teamă să nu afle soţul până la urmă şi să-mi distrug căsnicia. Însă mi-e teamă şi că dacă rup aventura, risc să fiu retrogradată sau, mai rău, să-mi pierd locul de muncă. M-am băgat într-o mare încurcătură şi nu ştiu cum să mai ies din ea…”, povesteşte Irina.

POVESTE ADEVĂRATĂ: Soţul meu mi-a spus că are o amantă care este mult mai bună la pat decât sunt eu, cu care face amor peste tot…