Poveste ADEVĂRATĂ cu CANIBALI. Motivul BIZAR pentru care un bebeluş a fost HRĂNIT cu carnea MAMEI SALE FOTO

Trei persoane din Brazilia, un cuplu şi amanta lor, au ucis cel puțin două femei, dintre care una era doar o adolescentă de 17 ani, ca apoi din carnea lor să facă plăcinte pe care apoi le vindeau vecinilor, școlilor și spitalelor din oraș.

15 nov. 2014, 20:10

Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, alături de soția sa, Isabel Cristina Pires și amanta lor, Bruna Cristina Oliveira da Silva, au fost condamnaţi la zeci de ani de închisoare pentru acte de canibalism de-a dreptul macabre, după ce, în perioada 2008-2012, au ademenit in casa lor cel puțin două femei, ca apoi să le ucidă şi să le mănânce, potrivit Mirror.

Citeşte şi Canibalul din Siberia, bărbatul care şi-a consumat prietenul, a fost condamnat: Nu l-am mâncat de FOAME FOTO

Astfel, cei trei căutau femei cărora le promiteau că le vor angaja ca bone, ca apoi să le ucidă şi să le folosească carnea drept umplutură pentru diverse plăcinte. Acestea au fost ulterior vândute vecinilor, școlilor și spitalelor din orașul brazilian Garanhuns, sub pretextul că ele conțin carne de pui sau ton. În cadrul mărturisirilor, ei au recunoscut cum au ucis o mamă de doar 17 ani, ca apoi să îi hrănească copilul, o fetiţă de doar un an, cu carnea acesteea.

Citeşte şi Restaurant închis după ce s-a descoperit că era frecventat de CANIBALI: Nu o să ghiceşti ce se afla în meniu

Canibalii au fost arestați după ce au folosit cartea de credit a uneia dintre victime, lucru care a pus pe jar autorităţile. Ulterior, în timpul a 40 de ore de audieri, aceștia au mărturisit polițiștilor că fac parte dintr-o sectă care are ca scop „purificarea lumii și reducerea populației planetei”. Mai mult, după reținerea acestora, anchetatorii au găsit în casa lor o carte de 50 de pagini intitulată „Revelațiile unui schizofrenic”, scrisă de Silveira. În ea, bărbatul mărturisea că „aude voci și că este obsedat de uciderea femeilor”.

Într-un final, bărbatul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, iar femeile la câte 20 de ani.