POVESTE DE DRAGOSTE ADEVĂRATĂ. S-au văzut la o nuntă, copii fiind, iar după 20 de ani s-au căsătorit VIDEO

Doi tineri au crezut ca sunt simpli invitati la o nunta, s-au intalnit acolo, iar vreme de 15 ani nu s-au mai vazut, dar adevarata surpriza a vietii lor s-a intamplat cand se asteptau mai putin.

13 ian. 2015, 12:15
POVESTE DE DRAGOSTE ADEVĂRATĂ. S-au văzut la o nuntă, copii fiind, iar după 20 de ani s-au căsătorit VIDEO

In urma cu 20 de ani, Brittany Husbyn si Briggs Fussy au insotit la altar un cuplu care isi unea destinele, iar ei aveau statutul de baiatul care duce verighetele si fata care presara cu flori calea mirilor, scrie protv.ro.

Citeşte şi S-au făcut de râs la propria NUNTĂ. Miri şi invitaţi în ipostaze de toată JENA GALERIE FOTO

Ceea ce pare cu adevarat imposibil se poate intampla oricand, oricui, iar povestea lor confirma acest lucru. In urma cu 5 ani, la 15 ani dupa momentul in care s-au intalnit pentru prima data, Brittany si-a dat seama ca sta in banca din fata lui Briggs, s-a intors la el si i-a spus sa ar vrea sa se casatoreasca.

Citeşte şi Soluţii pentru a îl da pe spate! 5 idei pentru cele mai frumoase scrisori de dragoste

Dupa cinci ani in care si-au marturisit unul altuia dragostea si si-au dat seama ca sunt suflete pereche, cei doi merg din nou impreuna spre altar, dar de data aceasta in calitate de ginere si mireasa. Povestea lor de dragoste a atras atentia presei din intreaga lume, iar imaginile de la nunta lor sunt cu adevarat magice.