Poveste de dragoste ca în filme. Doi bătrâni din ţări vecine se întâlnesc zilnic la graniţă doar pentru a-şi spune „te iubesc”

O rază de lumină în vremea pandemiei ne arată că nici coronavirusul nu distruge dragostea.La granița dintre Germania și Danemarca doi octogenari se întâlnesc în fiecare zi, pentru a-și spune "te iubesc", și pentru a-și trăi povestea așa cum impun vremurile: la distanță de 1,5 metri unul de celălalt.

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 12:45
Poveste de dragoste ca în filme. Doi bătrâni din ţări vecine se întâlnesc zilnic la graniţă doar pentru a-şi spune „te iubesc”

Inga, o daneză în vârstă de 85 de ani, și Karsten, un neamț de 89 de ani, ambii văduvi de mult timp, s-au întâlnit acum doi ani și de atunci, nimeni n-a mai putut să îi despartă, mai puțin coronavirusul, care a pus un zid în fața lor pe 14 martie, atunci când Danemarca și-a închis granița cu Germania.

Citeşte şi: Ministerul Sănătăţii: Covid 19 rezistă 2-3 zile pe plastic şi inox, 24 de ore pe carton şi 4 ore pe cupru

Pe măsură ce scăderea numărului de date obţinute prin observaţii meteorologice realizate cu ajutorul avioanelor

Cei doi au găsit o soluție incredibilă pentru a-și ține companie. Nu videocall, nu rețele sociale, nu mesaje scrise, ci realitate pură.

Potrivit welt.de, Inga vine cu maşina din oraşul Gallehus în Danemarca, iar Karsten cu bicicleta electrică din Süderlügum, din nordul Germaniei.

Citeşte şi: Directorul OMS este îngrijorat: „În câteva zile vom ajunge la un milion de cazuri şi 50.000 de decese”

Stau la poveşti ore întregi, beau împreună cafea si iau prânzul împreună, gătit de Inga şi adus la pachet. Singurul neajuns? Acela că nu se mai pot îmbrățișa, însă sunt amândoi optimiști că dragostea în vremea coronavirusului va rămâne curând doar amintire și că își vor putea relua viața lor simplă si liniștită.