„Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite”. Cine a făcut dezvăluirea show-ului culinar

"Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite". Nici bine nu a început emisiunea, că fanii show-ului culinar au dat deja verdictul. Se pare că Sorin Bontea are cele mai mari șanse, pentru că are în echipă unul dintre cei mai valoroși concurenți, căruia i-a dat și cuțitul de aur.

11 sept. 2023, 08:28
„Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite”. Cine a făcut dezvăluirea show-ului culinar
"Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite"

„Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite„. Noul sezon s-a lăsat mult așteptat, însă fanii emisiunii de la Antena 1 au acum ocazia să-și revadă preferații. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au pășit în competiție cu planuri mari și cu o dorință acerbă de a câștiga. Preselecțiile sunt în plină desfășurare, iar internauții au reușit deja să-și facă o idee despre posibilul câștigător.

Citește și: Irina Onescu, primărița de la „Chefi la Cuțite”, victima cutremurului din Maroc în care au murit mii de oameni. „Nu vă pot descrie în cuvinte ce am trăit”

„Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite”

Valentin Florin Timofte (36 de ani) i-a cucerit pe chefi cu un preparat simplu, dar foarte gustos: o balotină de mămălingă cu șalău și un sos de saramură. Bucătar de meserie, tânărul și-a învins teama de eșec și a reușit să-i impresioneze pe jurați.

Am o teamă de eșec. Știu că este foarte important în meseria aceasta să faci ce trebuie și de aceea, vreau să-mi dovedesc mie că e bine că am veni și că pot să fac asta. Tot ce m-a învățat tatăl meu a fost foarte clar: oriunde ai fi, fă-ți treaba cu bine. M-am îndrăgostit de meserie când l-am văzut pe unchiul meu cum o face.

Un om de 1,60 metri și am văzut respectul pe care el îl câștiga în fața oamenilor. Ieșea pe sală vorbea cu oamenii. Eu la momentul respectiv vedeam bucătăria doar ca bucătar de casă și am ajuns el să lucrez, în Italia. La vase, îl mai ajutam”, a spus tânărul.

Valentin Florin Timofte a fost concurentul care a reușit să gătească cel mai bun preparat din acest sezon, spune Bontea, care î-a înmânat și cuțitul de aur.„Cea mai bună farfurie pe care am gustat-o sezonul acesta”.

E perfecțiunea în farfurie!”, a adăugat și Florin Dumitrescu.

După ce Valentin a primit cuțitu de aur, internauții au dat verdictul. „Chef Sorin Bontea va câștiga sezonul 12 din Chefi la Cuțite” /  „Iar câștigă Bontea sezonul” / „Bontea iar ai ales câștigătorul” / „Modest și natural. Viitorul câștigător”,  sunt doar dintre coomentarii.