Remus Iosub, câștigătorul de la iUmor, și logodnica lui s-au căsătorit după ce au făcut show la Chefi la cuțite. Cei doi au gătit „mâncare de bombardieri” VIDEO

Remus Iosub și logodnica lui au făcut show la Chefi la cuțite. Bărbatul a devenit cunoscut după ce a participat la iUmor, el fiind câștigătorul sezonului 13. Acesta a venit împreună cu iubita lui, Denisa Drăgan, și s-au distrat în bucătărie. Pe lângă glume și momente amuzante, cei doi au gătit lobster tail cu garnitură de cartofi wedges dulci la cuptor.

17 sept. 2023, 08:57
Remus Iosub, câștigătorul de la iUmor, și logodnica lui s-au căsătorit după ce au făcut show la Chefi la cuțite. Cei doi au gătit „mâncare de bombardieri” VIDEO
Remus Iosub și logodnica lui au făcut show la Chefi la cuțite

Remus Iosub și logodnica lui au făcut show la Chefi la cuțite. Cei doi s-au prezentat în fața juraților cu „mâncare de bombardieri”. Pe când era concurent la iUmor, tânărul ironiza astfel de persoane. De aceea, cei doi au decis să gătească un preparat rafinat, mai exact lobster tail cu garnitură de cartofi wedges dulci la cuptor.

Citește și: Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13. A ironizat-o și pe Dana Budeanu

Remus Iosub și logodnica lui au făcut show la Chefi la cuțite

Remus Iosub recunoaște că nu se pricepe prea bine în bucătărie, însă dacă o are alături pe Denisa, se descurcă foarte bine. „Eu fac mâncare de bombardieri. Eu cu 20 de lei, tati, dacă nu mănâncă patru oameni acum se și satură. E ceva extraordinar! O să se sature lumea. Și bun și gustos și rafinament și tot ce trebuie”, a spus Remus Iosub, la Chefi la cuțite.

Iubita lui Remus, Denisa Drăgan, este stabilită în Londra de 10 ani, acolo unde este marketing officer. Tânăra spune că a venit la Chefi la cuțite pentru că persoanele apropiate i-au spus că se pricepe de minune la gătit.

Mă numesc Denisa Drăgan locuiesc la Londra de 10 ani. Sunt marketing officer. Bag români la școală în Anglia și am venit cu logodnicul meu să vă luăm premiul cel mare. Eu, cel puțin, caut validare în ceea ce privește gătitul. Parcă nu este de ajuns doar de la mama, sora mea, al meu… Am nevoie de la niște experți să zică”, a spus logodnica lui Remus Iosub, potrivit A1.ro.

Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor, sezonul 13. A ironizat-o și pe Dana Budeanu

Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor. Marele câștigător a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, care a pus în lumină talentul unic de comediant. Finala iUmor 2022 a adus telespectatorilor momente de comedie și roast-uri spectaculoase.

Glumele sale au dat dovadă de autenticitate, îndrăzneală și, nu în ultimul rând, au arătat ce înseamnă divertisment, au adus zâmbetul pe buzele juraților, spectatorilor, telespectatorilor și prezentatorilor. Toate aceste calități l-au făcut să se diferențieze și să devină marele câștigător.

Citește și: O nouă lovitură pentru iUmor după plecarea lui Mihai Bendeac! Cheloo vrea să păresească masa juraților

Cine este „bombardierul” Remus Iosub, câștigătorul iUmor

Remus Iosub este cel care a ajuns la inima a milioane de români. Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat să devină cel de-al treisprezecelea câștigător iUmor, oferind votul lor prin SMS 1313, asta după ce jurații s-au arătat impresionați de numărul său.

Devenit celebru pe TikTok, Remus Iosub a câștigat finala show-ului de la Antena 1 cu un personaj care ironizează „bombardierii“.  Acesta a creat personajul Ramore, un „bombardier“ de București, și a intrat atât de bine în rol încă de la preselecții, încât până și juriul s–a întrebat dacă este rol sau chiar realitatea.

În finala de duminică, Remus Iosub a pregătit un moment umoristic plin de subînțelesuri sub limbajul trivial și a ironizat teorii ale conspirației, dar și personaje precum Dana Budeanu.

Cu ajutorul lui Ramore, i-a ironizat de fapt pe „bombardieri“, despre care, spune el, se regăsesc tot mai mult în societatea noastră: „Vreau să ajung acolo să pun bazele unei noi secte de bombardieri. Ce vremuri trăim… Mă duc la restaurant, ospătarul e ciocănar, mă urc în taxi, taximetristul e interlop. Primarii, bombardieri. Până și cerșetorii (…) Îmi vine să îi înjur: tu ce cauți în intersecție? N-ai TikTok?“, a spus acesta în debutul momentului său.

Așa că (femeile – n.r.) au inventat limbajul. Vă dați seama că progresul speciei noastre e din cauză că nu puteau bârfi femeile? Și-așa au apărut femeile independente. Păi de unde credeți că vine Dana Budeanu?“, a mai spus el.

Concurentul a uimit juriul cu numărul său de stand-up, iar Delia, care l-a apreciat încă de la preselecții, a mărturisit că i-a depășit așteptările și că a evoluat. „Ești foarte bun, nu mă așteptam. E cea mai mare surpriză“, a spus Delia. Înainte să participe la „iUmor“, Remus Iosub și-a prezentat glumele doar pe TikTok.

@ramore_ #remusiosub #ramore ♬ original sound – RAMORE💣

Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Dima Cubreacov, Mahmoud Chaher, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Ivan Liulenov, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu și Tudorel Popa sunt concurenții care au ajuns în finala sezonului 13, însă preferatul publicului și câștigătorul premiului de 20.000 de dolari a fost Remus Iosub.