POVESTE FASCINANTĂ: Am fost un puşcaş marin mare şi păros, dar acum sunt o femeie uluitoare VIDEO

Matthew Avedian, un bărbat din America, părea să aibă totul, o soţie superbă, o fiică minunată şi un loc de muncă la care a visat de când era mic, fiind soldat în Marina Militară. 

24 sept. 2015, 18:39

Timp de decenii, el a trăit ca orice bărbat, chiar dacă în interiorul sau simţea că este femeie. Acum, timp de trei ani, a decis să nu se mai ascundă şi să-şi urmeze inima pentru a înceapa procedurile medicale care urmau să-l transforme în femeie, potrivit The Sun.

Citeşte şi Ieşeanca care cere SCHIMBARE DE SEX va fi supusă unei expertize psihiatrice FOTO

Astfel, el a luat estrogen timp de opt luni, apoi şi-a făcut implanturi mamare, iar apoi şi-a înlăturat părul de pe corp cu laserul, alături de alte câteva intervenţii estetice complexe. Dintr-un timp masiv şi păros, Matthew s-a transformat într-o femeie superbă pe nume Sona.

Am avut o soţie extraordinară, un copil frumos şi un job foarte bine plătit. Dar nu mă mai puteam ascunde. Eram epuizat. În toţi aceşti ani am trăit în minciună şi am vrut să-i pun capăt. Mama mi-a spus că ceea ce fac e foarte greşit. Provin dintr-o familie religioasă, care consideră că ceva ieşit din comun nu se poate tolera. Am fost devastat şi ruşinat… Ştiam că vreau să fiu fată, dar cei din jurul meu n-o să-mi permită asta„, a spus Sona.

Matthew şi-a dat seama că era diferit pe când avea doar 7 ani şi când mama lui l-a surprins încercând hainele surorii lui. Sona, 33 de ani, din Texas, a decis să facă orice ca să-şi ascund latură feminină. S-a angajat în Marină, a făcut baschet şi în 2005 s-a căsătorit cu Lucy, medic neurolog. În 2010 s-a născut fiica lor şi tot atunci cei doi soţi au început să aibă mari probleme în viaţa de cuplu. Viaţa lor intimă era ca şi inexistentă, pentru că el nu era deloc atras sexual de soţia lui. Într-un final, în 2012, Matthew i-a mărturisit soţiei secretul lui. Lucy a fost distrusă, dar a promis că-i va fi alături pe perioada transformării, lucru care s-a şi întâmplat.

Citeşte şi Reacţia AMUZANTĂ a unor părinţi după ce au descoperit că FETIŢA LOR este BĂIAT după 19 ani FOTO

Am fost un puşcas marin mare şi păros, acum sunt o femeie uluitoare„, spune Sona.

După un an, cei doi au divorţat, dar sunt în relaţii foarte bune.

N-am bănuit niciodată că era ceva în neregulă cu el. Matthew era foarte masculin„, a declarat Lucy.

Ultima operaţie pe care urmează să o facă Sona este aceea de schimbare de sex.