Poveste ŞOCANTĂ: Un protestatar ucrainean a fost răpit, bătut şi chiar crucificat VIDEO

Un protestatar ucrainean a fost răpit, bătut şi chiar crucificat. Dmitri Bulatov, unul dintre liderii manifestanţilor proeuropeni din Ucraina, povesteşte cu groază cum a fost torturat timp de o săptămână, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
31 ian. 2014, 18:30
Poveste ŞOCANTĂ: Un protestatar ucrainean a fost răpit, bătut şi chiar crucificat VIDEO

Un lider al protestatarilor ucraineni, Dmitri Bulatov, spune că a fost răpit, bătut crunt şi chiar crucificat.

„M-au răstignit, mi-au bătut mâinile în cuie, mi-au tăiat urechea, mi-au tăiat faţa. Nu mi-a rămas nici o bucăţică din corp unde să nu fi fost lovit. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă”, a povestit Dmitri.

Bărbatul a povestit îngrozit cum răpitorii săi l-au torturat o săptămână după care l-au abandonat într-o pădure. El a fost găsit plin de sânge închegat, cu faţa tumefiată şi cu multiple răni la mâini.

În ciuda rănilor, bărbatul şi-a folosit ultima resursă de energie pentru a ajunge în cel mai apropiat sat unde a cerut ajutor. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, unde a rămas internat. Medicii spun că bărbatul de 35 de ani a suferit o comoţie cerebrală dar acum se află în afara oricărui pericol.

În ceea ce-i priveşte pe răpitori, Bulatov spune că a fost ţinut în beznă şi nu au putut astfel să le vadă chipurile. Potrivit presei ucrainene, aceştia ar fi avut un accent rusesc.

Acesta nu este singurul caz de acest gen în Ucraina. Cu o zi înainte ca Bulatov să fie răpit, Igor Lutsenko, un cunoscut activist, a dispărut fără urmă. El a fost găsit într-o pădure, bătut crunt. Activistul a fost răpit din spital alături de un alt protestatar, care mai târziu a fost descoperit mort.

Între timp, ucrainenii rămân în continuare în stradă şi nu vor să plece până când preşedintele Ianukovici nu-şi dă demisia. Ei au obţinut încă o victorie după ce liderul de la Kiev a promulgat legea privind amnistierea manifestanţilor arestaţi. În plus, legea care restricţiona dreptul la protest a fost abrogată.