Un bătrân rămas văduv merge zilnic să lase margarete pe banca preferată a soției. Într-o zi a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita niciodată. Povestea emoționantă a cuplului

Dragostea dintre doi bătrâni a rămas la fel de reală și după moarte, iar povestea lor i-a impresionat pe toți.

26 aug. 2021, 12:31
Un bătrân rămas văduv merge zilnic să lase margarete pe banca preferată a soției. Într-o zi a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita niciodată. Povestea emoționantă a cuplului

Bud Caldweel și-a pierdut soția, pe Betty, cu o săptămână înainte ca ea să împlinească 80 de ani. Cei doi au avut un mariaj lung și fericit.

Moartea soției a venit ca un șoc puternic pentru Bud Caldweel. Din dorința de a fi cât de aproape poate de Betty, chiar și după moarte, bătrânul și-a promis că va merge în fiecare zi în parc să-i lase flori. Betty avea o bancă preferată în parc de unde a rămas cu o mulțime de amintiri frumoase, așa că acela a devenit locul în care Bud îi lăsa zilnic o margaretă și un penny.

A decis acest lucru fiindcă soția lui avea două melodii preferate despre margarete și penny: „Daisy a day” și „Pennies from Heaven”.

Totuși, atunci când a venit iarna, Bud s-a confruntat cu un mare obstacol, și anume stratul gros de zăpadă depus pe jos, care l-a împiedicat să ajungă la banca soției. Mergea zi de zi până la marginea parcului, însă fără a putea ajunge la bancă.

Într-o altă zi, a găsit o potecă deszăpezită și a putut ajunge în locul lui preferat. Pe bancă a găsit un buchet proaspăt de margarete. Ulterior a aflat că doi angajați ai serviciului de administrare a parcului, care îi știau obiceiul bătrânului, s-au gândit să-i dea o mână de ajutor și să ducă mai departe gestul din dragoste al acestuia.

Bud a mărturisit că nu va uita niciodată ce au făcut angajații parcului pentru el. Apoi, el și-a reluat obiceiul zilnic de a merge să ducă flori marii sale iubiri.

Citește și Devotament necondiționat. O cățelușă refuză să părăsească gara unde stăpâna ei a murit, fiind lovită de tren. Povestea care a impresionat o lume întreagă

Citește și Salvare impresionantă a unei căprioare care s-a ascuns într-un mall din Cluj-Napoca, de frica vânătorilor VIDEO