Povestea copleșitoare a unei mame, aflate pe patul de moarte. Vrea să petreacă ultimul Crăciun mai devreme, pentru a lăsa o amintire fiului ei

O femeie din Marea Britanie, care suferă de o boală necruțătoare, vrea să petreacă Crăciunul mai devreme, pentru ca fiul ei să aibă această ultimă amintire alături de cea care i-a dat viață.

12 nov. 2021, 19:57

O femeie pe nume Becky Aspinall, în vârstă de 33 de ani, din Marea Britanie a fost diagnosticată în urmă cu 13 ani, cu o afecţiune progresivă neurodegenerativă, numită Boala Huntington.

Diagnosticul este unul cumplit, căci din cauza acestei boli necruțătoare, femeia mai are cel mult trei luni de trăit, iar singura ei dorință este să-și petreacă ultimul Crăciun din viața ei alături de fiul său.

O femeie din Iași, cu COVID, a murit la cumpărături, după ce starea i s-a agravat brusc. Era nevaccinată și s-a tratat singură crezând că are gripă

Inima femeii se frânge nu pentru că va muri ci pentu că-l va lăsa singur pe lume pe fiul ei în vârstă de 13 ani, Alfie. Din acest motiv Becky va sărbători Crăciunul mai devreme împreună cu fiiul ei și toți ceilalți membri ai familiei, astfel copilul ei va avea o ultimă amintire cu mama sa.

Femeia a fost diagnosticată cu Boala Huntington pe vremea când era însărcinată, iar acum Becky nu mai poate merge sau vorbi, iar recent și-a pierdut capacitatea de a înghiți.

Boala afectează funcțiile neurologice ale creierului, iar starea de sănătate a lui Becky s-a deteriorat de-a lungul anilor.

„De când a fost diagnosticată, starea sa s-a deteriorat de-a lungul anilor. Ea a fost într-o casă de îngrijire timp de opt ani și din cauza Covid a trebuit să o vedem pe fereastră, ceea ce a fost greu, dar i-a fost acordată o permisiune, așa că a venit acasă în Ajunul Crăciunului.

Eram aşa de fericiţi când am adus-o acasă, ştiam că e în ultima fază a bolii, iar în ultimul an a fost din ce în ce mai rău. Nu poate să meargă sau să vorbească și recent și-a pierdut capacitatea de a înghiți. Nu şi-a dorit un tub de hrănire, ceea ce înseamnă că acum este la sfârșitul vieții. Mama ei, Lisa, a rezervat Winter Wonderland, dar este prea bolnavă. Chiar dacă va rezista până atunci, probabil va fi inconștientă până în acel moment. Evident că nu poți amâna. Așa că mama ei a decis să aducă Crăciunul în grădina ei din față. Ne-am dori să se termine până sâmbăta aceasta pentru că nu știm cât timp va rămâne conștientă. Echipa de îngrijire paliativă vrea să-i mărească medicația, astfel că este destul de urgent”, a povestit cea mai bună prietenă a femeii, Kirsty Smith.

O femeie care suferă de o boală cumplită vrea să petreacă ultimul Crăciun alături de fiul ei

Familia femeii bolnave nu cere donații în bani, ci a creat o listă de dorințe Amazon. Kirsty speră să aibă donații în următoarele 24 de ore pentru a permite începerea pregătirilor din cauza deteriorării sănătății lui Becky.

O femeie a mâncat din cenușa soțului decedat și a slăbit 20 de kilograme. Obsesie periculoasă: „Nu mă pot opri. Este ca adrenalina” VIDEO

„Vrem să o ducem pe Becky cu Alfie acolo, astfel încât să se poată bucura de Crăciun împreună. Crăciunul trecut ea a venit acasă, dar nu a putut participa la pregătiri, așa că le-a fost greu, de aceea anul acesta au vrut să plece, dar, din păcate, Becky se simte prea rău. Aceasta sunt dorințele mamei ei, astfel încât să poată petrece un Crăciun împreună în familie, deoarece Alfie nu a avut niciodată un Crăciun cu mama lui”, a mai povestit prietena lui Becky, potrivit stirileKanalD.ro.