Povestea cutremurătoare a Danielei, mama de 41 de ani care a murit de dorul fiului ei înghițit de apele mării în urmă cu un an. ”Lucian și-a luat Îngerul acasă, în ceruri”

Se spune că viața bate filmul, iar povestea cutremurătoare a Danielei depășește orice scenariu. Femeia de doar 41 de ani s-a stins din viață după ce un an de zile i-a dus dorul fiului său care a fost înghițit de apele Mării Negre, în zona stațiunii Costinești.

25 iul. 2023, 11:58
Povestea cutremurătoare a Danielei, mama de 41 de ani care a murit de dorul fiului ei înghițit de apele mării în urmă cu un an. ”Lucian și-a luat Îngerul acasă, în ceruri”
Povestea cutremurătoare a Danielei, mama de 41 de ani care a murit de dorul fiului ei înghițit de apele mării

Povestea cutremurătoare a Danielei, mama de 41 de ani care a murit de dorul fiului ei înghițit de apele mării. Din vara anului 2022, viața Danielei s-a schimbat la 180 de grade atunci când a fost anunțată că fiul său, Lucian, a fost înghițit de apele mări.

Citește și Scrisoarea tulburătoare găsită lângă un bebeluş abandonat: Mă iubeşte mama, dar nu mă poate creşte

Povestea cutremurătoare a Danielei, mama de 41 de ani care a murit de dorul fiului ei înghițit de apele mării

Lucian Arion era din județul Vaslui și pe timpul verii lucra în stațiunea Costinești. Anul trecut, pe data de 9 august, după ce și-a terminat programul de lucru acesta a mers împreună cu prietenul său, Aurel Pintea, să facă o baie în mare.

La un moment dat, Aurel a fost luat de valuri și dus în larg. Fără să stea prea mult pe gânduri, Lucian a sărit să își salveze prietenul și pentru că nu știa să înoate tragedia s-a produs în mai puțin de o secundă.

Vestea că Lucian a fost înghițit de ape a căzut ca un trăsnet peste mama Daniela.

Șocul și durerea bietei femei au fost accentuate de faptul că trupul băiatului ei nu a fost găsit niciodată, în ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori.

Din păcate, durerea pierderii fiului său a fost mult prea mare pentru mama Daniela, iar la aproape un an de la tragedia care a îngenunchiat-o, corpul i-a cedat.

Mai mulți apropiați femeii de 41 de ani spun că durerea a fost mult prea mare pentru ea și că în ultima perioadă refuza să mai mănânce.

Disperate, rudele femeii au sunat la 112 și în cele din urmă a fost transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, la secția ATI, unde doar aparatele o mai țineau în viață.

Din păcate, Daniela a refuzat să mai lupte să trăiască și după trei zile a încetat din viața.

Pentru rudele și apropiații familiei Arion durerea este cu atât mai mare, cu cât și mama și fiul și-au încheiat socotelile cu viața mult prea devreme.

„Cuvintele sunt de prisos. Lucian și-a luat Îngerul acasă, în ceruri. Dumnezeu să vă odihnească în pace pe amândoi”, este unul din mesajele dureroase.

 

Citește și Ce spune Catinca Roman despre ‘azilele groazei’. Mama ei se află internată într-un cămin de bătrâni: „Problema este la sistem”