Povestea cutremurătoare a unei fetiţe de 3 ani. Inimioara Elenei are nevoie de AJUTOR pentru a bate sănătos

Elena Antoneac nu a împlinit încă 3 anișori, însă viața a pus-o la mari încercări încă de la prima respirație. Bucuria pe care au trăit-o părinții la nașterea micuței a fost repede umbrită de o veste cumplită pe care au primit-o de la medici, care au diagnosticat-o pe Elena cu stenoză valvulară pulmonară şi o mulţime de alte complicaţii.

23 ian. 2015, 07:31

Îți mai amintești de copilărie și de clipele frumoase pe care le petreceai alături de prieteni alergând ore întregi cu o bucurie explozivă? Ce ai spune dacă alți copii nu se bucură de toate aceste lucruri, ajungând să petreacă cea mai frumoasă etapă a vieții pe holurile spitalelor. Elena, o fetiță de 2 ani și 8 luni, suferă de stenoză pulmonară severă.

După ce a fost mai întâi internată la Iași, după care la Târgu Mureș, Elena împreună cu mama sa au mers în Germania, unde a fost operată pe cord deschis. După operație, au urmat dese controale cu fetița în București, unde medicii specialiștii i-au pus următoarele diagnostice: traspoziție de vase mari necorectată, DSV larg de 13 mm, DSA de 10 mm, stenoză pulmonară severă, anastomoză cavo-pulmonară tip Glenn.

Vestea primită de la medicii români i-au bulversat foarte tare pe părinți, iar singura șansă de a trăi a rămas reîntoarcerea în Germania, pentru o intervenție chirugicală la Bad Oeynhausen – Hope for the children, care costă 1.500 de euro. După operație, fetița mai are nevoie de o serie de controale si analize post-operatorii, suma totală ridicându-se la 20.000 de lei.

„Trăim un coșmar, numai o mamă știe ce e în sufletul ei când copilul ei suferă. Mi-aș da și viața doar ca să știu că fetița noastră să fie bine și sănătoasă. Avem mare nevoie de ajutorul oamenilor și sperăm din tot sufletul ca soarele să răsară și în casă noastră”, declară, cu ochii plini de lacrimi, mama Elenei.

Asociatia “Salvează o inimă” a demarat de urgență o campanie de strângere de fonduri, ce-o vor ajuta pe Elena să trăiască. Donațiile pot fi realizate pe platforma de donații online a Asociației, https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-antoneac/ sau în conturile bancare deschise pe numele tatălui, Dan Antoneac.

RO68BRDE070SV30966000700 (RON)

RO30BRDE070SV36526800700 (EURO)

RO21BRDE070SV3652980700 (USD)

Citeşte şi: Mădălin, elev în clasa a XII-a, se luptă cu o boală CUMPLITĂ. Ajută-l să zâmbească iar!


loading...
Partenerii noștri