Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Ce diferenţă de vârstă există între cei doi: „Aveam 16 ani”

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi curând vor avea o fetiţă. S-au cunoscut pe vremea când cântăreața avea doar 16 ani, între ei existând o diferență destul de mare de vârstă.

25 nov. 2021, 12:37
Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Ce diferenţă de vârstă există între cei doi: „Aveam 16 ani”

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Vedeta va deveni mămică luna aceasta și cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa, Anastasia, a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul și tatăl copilului ei, Florin Popa.

Citeşte şi: Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naştere: „Stau acasă şi aştept să vină momentul”

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin

Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16.

Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi…

Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a declarat Nicole Cerry pentru Viva.ro.