Elena Merișoreanu trece prin momente de cumpănă. Îndrăgita interpretă de muzică populară trebuie să se opereze de urgență:”Abia mai stau în picioare”

Elena Merișoreanu trece prin momente de coșmar. Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a întors de la concertul din Anglia cu o serie de probleme de sănătate destul de grave. Artista trebuie să se opereze de urgență.

07 dec. 2022, 20:13
Elena Merișoreanu trece prin momente de cumpănă. Îndrăgita interpretă de muzică populară trebuie să se opereze de urgență:”Abia mai stau în picioare”
Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu trece prin momente de cumpănă. Îndrăgita interpretă de muzică populară s-a întors de la concertul din Anglia cu o serie de probleme de sănătate destul de grave. Artista trebuie să se opereze de urgență.

Citește și Elena Merişoreanu i-a cumpărat apartament în centrul Bucureştiului. Cine îi „mănâncă” banii artistei

Elena Merișoreanu trece prin momente de cumpănă

Zilele trecute, Elena Merișoreanu a avut un maraton de concerte în Anglia, cu ocazia Zilei Naționale. Artista a mers să le cânte românilor aflați la mii de kilometri depărtare de casă pentru a le alina dorul de țară, dar și pentru a le aduce un strop de bucurie în suflete.

„Românii, dragii de ei, ne-au oferit o sărbătoare atât de frumoasă. Foarte aproape de Londra, încât stau și mă gândesc de ce nu putem face și noi așa (…). Românii se îmbracă acolo în porturi populare din zona în care vin. M-au impresionat extraordinar de mult. Când m-am dus, în avion, numai români. E trist însă când îi vezi pe toți copiii de la mic la mare îmbrăcați în straie populare. Ei nu prea mai știu românește.”, a declarat Elena Merișoreanu, la Playtech Știri.

Întoarsă recent în țară, artista a început să se simtă rău din cauza unei probleme de sănătate mai vechi, care acum s-a agravat.

Elena Merișoreanu a dezvăluit că trebuie neapărat să se opereze la unul dintre picioare pentru că durerile sunt cumplite.

„Abia mai stau în picioare. Sunt rău cu piciorul, nu mai pot aștepta, trebuie să mă operez. Mâine o să vorbesc cu domnul profesor”, a spus artista.

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are

Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are. Celebra cântăreață a avut la un moment dat o reacție dură la adresa colegilor săi de breaslă care se plâng de veniturile mici din partea statului. Aceasta susține că niciunul dintre ei nu ar avea motive să facă asta, deoarece majoritatea au venituri uriașe din concerte și evenimente.

Cântăreața a mărturisit că este extrem de mulțumită de suma pe care o primește de la stat și că se descurcă de minune cu acești bani. Elena Merişoreanu a declarat că primește o sumă frumușică, mai exact, nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de lei. „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei”, spunea artista în cadrul unei emisiuni.

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu a vorbit deschis și despre investițiile sale financiare. Celebra cântăreață a dezvăluit că se implică activ în creșterea nepoților. “Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: `mamaie, așa ceva…”, a mai povestit celebra artistă.

Citește și Câte operații estetice are Elena Merișoreanu: „Eu îmi fac intervenții estetice în fiecare an!”