Povestea de viaţă a unei proxenete cu peste 2 milioane de euro în conturi VIDEO

O femeie închisă în Penitenciarului Bacău a strâns o avere uriaşă din proxenetism şi dezvăluie secretele din spatele unei reţele internaţionale de prostituţie. Ioana Eugenia Gavrilă are numai 36 de ani şi a câştigat bani cât alţii în zece vieţi.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 15:06
Povestea de viaţă a unei proxenete cu peste 2 milioane de euro în conturi VIDEO

Femeia a reuşit să conducă o reţea de 300 de prostituate în toată Europa. Afirmă cu mâna pe inimă că ani în şir i-au intrat în buzunare între 20.000 şi 30.000 de euro pe noapte. Peste două milioane de euro sunt banii pe care a reuşit să îi pună deoparte, după ce şi-a cumpărat maşini de lux, o vilă, kilograme de aur şi şi-a satisfăcut toate capriciile, scrie adevarul.ro.

Este deţinuta care şi-a construit o adevărată reţea de prostituate în Grecia, Norvegia şi Elveţia.

Povestea Ioanei Gavrilă a început în 1994, când a plecat în Grecia ca să câştige bani. Primii trei ani a lucrat în Atena, pe unde a apucat, de la cules de portocale la femeie de serviciu prin scările de bloc.

„Am fost primul om din România care şi-a plătit în Grecia cotizaţia pentru cartea de muncă şi sănătate. Chiar am fost dată într-un ziar local din Atena, în care scria că o româncă plăteşte taxe în Grecia. Asta era prin 1997″, îşi aminteşte femeia.

În Grecia l-a cunoscut pe Eduard, un hoţ de buzunare. În scurt timp, bărbatul a renunţat la furturi şi a devenit proxenet. Treptat şi Ioana a intrat în joc, iar în câteva luni, a început munca cot la cot cu prietenul ei. Ea a fost ridicată de mascaţi din propria vilă din Buzău, în zorii zilei de 19 ianuarie 2009.

Acum este încarcerată la Penitenciarul din Bacău sub acuzaţia de trafic de persoane. Are de ispăşit o pedeapsă de zece ani, însă speră să se elibereze în mai puţin de şapte ani pentru bună purtare.