Povestea dramatică a lui Chris, puștiul de 16 ani din Timiș care a murit pe un teren de fotbal sub ochii colegilor săi! Anul trecut suferise o operație de inimă

Chris avea doar 16 ani și ca orice băiat de vârsta lui adora fotbalui. Adolescentul a iubit atât de tare acest sport încât nu i-a păsat că își pune în pericol propria sănătate, iar duminică și-a dat viața pentru el pe un teren din comuna Sânandrei, județul Timiș, chiar sub ochii colegilor săi.

26 feb. 2024, 20:49
Povestea dramatică a lui Chris, puștiul de 16 ani din Timiș care a murit pe un teren de fotbal sub ochii colegilor săi! Anul trecut suferise o operație de inimă
Povestea dramatică a lui Chris, puștiul de 16 ani din Timiș care a murit pe un teren de fotbal sub ochii colegilor săi!

Povestea dramatică a lui Chris, puștiul de 16 ani din Timiș care a murit pe un teren de fotbal sub ochii colegilor săi! Încă de mic, Chris a jucat fotbal, însă pe când avea doar 12 ani a fost diagnosticat cu o boală cardiacă care l-a împiedicat să mai intre pe teren.

Citește și Povestea impresionantă a Anei Nuță, tânăra care a primit al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent 2024. Andra a izbucnit în lacrimi

Povestea dramatică a lui Chris, puștiul de 16 ani din Timiș care a murit pe un teren de fotbal sub ochii colegilor săi!

Pentru că familia nu își permitea să achite costurile unei intervenții chirurgicale la inimă, în urmă cu patru ani echipa de fotbal Politehnica Timișoara a organizat o strângere de fonduri pentru Chris, iar în 2023 acesta a fost în sfârșit operat.

Operația a fost un real succes, iar starea de sănătate a lui Chris s-a îmbunătățit semnificativ. Medicii erau extrem de încântați de evoluția și recuperarea lui, însă nu au anticipat că un an mai târziu avea să se producă tragedia pe care au încercat din răsputeri să o evite.

Văzând că se simte bine, puștiul de 16 ani s-a gândit duminică să facă o miuță cu prietenii săi pe un teren din comuna Sânandrei, județul Timiș, însă la scrut timp i s-a făcut rău și a leșinat.

Speriați, prietenii săi au sunat la 112, iar medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, adolescentul a murit în ambulanță.

”La data de 25 februarie a.c., polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor ar fi leșinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconștiență”, au declarat reprezentanții Poliției Timiș.

În acest caz, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și încearcă să stabilească cu exactitate cum a murit adolescentul de 16 ani.

Între timp, familia și prietenii lui se pregătesc de înmormântare.

Citește și Povestea impresionantă a Irinei, eleva de 10 care zilnic merge 15 kilometri până la școală. Cel mai mare vis al său este să devină studentă la Teatru