Povestea dramatică a unei tinere din Constanţa care a fugit de acasă pentru a se sinucide, după ce a fost violată de trei bărbaţi

Autorităţile din Constaţa sunt în alertă după ce o tânără de 26 de ani a dispărut de acasă, lăsând în urma sa doar un bilet de adio. În urmă cu cinci ani, aceasta a fost violată, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat radical. Părinţii se tem că fiica lor s-ar putea sinucide, mai ales că nu este la prima tentativă.

22 sept. 2016, 06:10
Povestea dramatică a unei tinere din Constanţa care a fugit de acasă pentru a se sinucide, după ce a fost violată de trei bărbaţi

Tânăra a suferit un şoc după ce a fost violată de trei indivizi, în staţiunea Mamaia. De atunci viaţa ei s-a schimbat complet.

„Am găsit-o în Cernavodă la momentul respectiv. Nu prea ştia ce s-a întâmplat cu ea şi cum a ajuns acolo. Era bătută, desfigurată şi nu a depus plângere la poliţie pentru că nu îşi amintea decât că a fost violată. Nu îi putea descrie pe niciunul dintre cei trei indivizi. De atunci viaţa ei s-a schimbat total. S-a închis în ea şi a intrat în depresie în ciuda tratamentelor şi a eforturilor de a o face bine. Până la 20 de ani a fost o fată perfect normală”, a povestit Camelia, sora tinerei dispărute, potrivit cugetliber.ro.

Părinţii fetei sunt disperaţi, mai ales că aceasta a mai încercat să se sinucidă chiar în vara acestui an, când a încercat să se arunce de pe un pod din Năvodari.

„A fost adusă de poliţie acasă. Are momente când este calmă şi momente când este hotărâtă să se omoare. A rămas cu nişte idei că a luat SIDA şi sifilis şi toate bolile posibile şi acest lucru l-a scris şi pe biletul de adio”, a adăugat sora tinerei.

Tânăra are aproximativ 1.70 metri înălţime, constituţie robustă, păr lung şi negru, ochii căprui, iar pe faţă prezintă mai multe aluniţe. În momentul în care a plecat de acasă aceasta era îmbrăcată cu o geacă crem şi pantaloni de culoare închisă.

Toţi cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să anunţe poliţia.