Povestea elevei olimpice la chimie. Este pasionată de cai şi a participat la cele mai grele concursuri de echitaţie

Mara este olimpică la chimie şi iubeşte caii. Cea mai mare parte a timpului liber şi-o dedică acestor animale şi întrecerilor de echitaţie. 

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 07:21
Povestea elevei olimpice la chimie. Este pasionată de cai şi a participat la cele mai grele concursuri de echitaţie

Atunci când nu participă la olimpiadele de chimie, Mara îşi petrece timpul împreună cu Zora, iapa ei. Împreună participă la cele mai grele concursuri de echitaţie. Cursele de anduranţă se întind şi pe trasee de 80 de kilometri.

„Cinci zile pe săptămână le stau de dimineaţa până seara la grajd. Zora are un punct în care îi place să fie scărpinată. Tot concursul noi vorbim, suntem singure şi acum pe linia de finish am vorbit cu ea tot drumul. Uneori mă enervează, dar la sfârşit nu pot să nu-i mulţumesc, adică m-a cărat în spate atâţia kilometri”, a spus Mara, potrivit antenasport.ro.

Sofia, în vârstă de 10 ani, este pasionată de pictură şi muzică, însă cel mai bine se simte atunci când este alături de caii ei. Fetiţa abia a aşteptat să împlinească 10 ani, pentru a putea participa la primul ei concurs, la Buftea.

„Când sunt pe el, îi zic ‘hai, băiatu’, bravo, bravo! Calm e bine, dar liniştit nu pentru că dacă îl apucă vreo nebuneală, nu e bine să fii liniştit”, spune şi Sofia Berevoianu.

Citeşte şi Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în 2021 într-o formă simplificată: Nu vom oferi spectacole grandioase