Povestea FEMEII cu cel MAI MARE FUND din lume: Bărbaţii adevăraţi îmi apreciază FORMELE VIDEO

O femeie din America este posesoarea celui mai mare fund din lume, cu o circumferinţă de 2.13 metri. Cu toate că are probleme atunci când intră pe uşă şi nu îşi poate găsi haine pe măsură, ea spune că este mândră de forme sale.

30 dec. 2013, 16:15

Sarah Massey, o femeie de 32 de ani din Chicago, este considerată femeia cu cel mai mare fund din lume. Astfel, având o circumferinţă de 2.13 metri, tânăra are probleme atunci când vrea să între pe uşă. Mai mult, a reuşit să rupă numeroase scaune şi chiar să spargă toaleta din baia unui teatru atunci când s-a aşezat pe ea, potrivit Mirror.

Citeşte şi O altfel de Barbie: Femeia care câştigă 3.000 de LIRE pe lună BALANSÂND obiecte pe fund FOTO

Inedit este faptul că ea primeşte un ajutor de la stat de 1.000 de dolari din cauza mobilităţii sale reduse, cu toate că această sumă de bani ajunge pe hainele făcute la comandă pentru formele sale.

În fiecare zi aud comentarii la adresa mea, bune şi rele. Obişnuiam să mă ruşinez, dar acum merg cu capul sus. Mă îngrijora ceea ce gândeau ceilalţi despre mine, dar acum mă simt mândră„, a declarat Sarah, care recunoaşte că toate femeile din familia sa sunt aşa.

Citeşte şi Lucruri fascinante pe care nu le ştiai despre fundul unei femei

Cu toate acestea, ea câştigă sume importante de bani pozând sexy pentru bărbaţi care sunt atraşi de formele sale, recunoscând că a fost curtată de mulţi oameni atraşi de fundul ei uriaş.