Povestea fostului milionar care se află în izolare de peste 20 de ani

De 23 de ani, David Glasheen, un fost milionar, trăiește în izolare. După ce a pierdut toată averea de 37 de milioane de dolari și familia i s-a destrămat, a decis să se retragă pe o insulă pustie.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 12:05
Povestea fostului milionar care se află în izolare de peste 20 de ani

Excentricul australian a declarat că a ales acest mod de viață pentru a evada din lumea mondenă în care trăia. Se simte mai bine decât niciodată și trăiește liniștit, doar în compania unui cățel. Îi lipsesc, totuși, copiii, pe care nu i-a mai văzut de ani buni, scrie Huff.ro.

David are și conexiune la internet, prin energie solară. A încercat să-și refacă viața, însă nu a găsit pe nimeni care să accepe un asemenea mod de viață.

Obișnuiește să dea petreceri pe insulă, la care își invită prietenii. El are o producție proprie de bere, obținută artizanal. Are, însă, probleme cu autoritățile australiene. Acestea îi cer bărbatului să părăsească zona.

El îi încurajează pe cei care vor să ia viața în piept și să încerce ceva nou. Este o responsabilitate mare, pe care ți-o asumi, dar viața aici ar putea să fie cea mai plăcută experiență din viața unui om. Astfel, David le dă câteva sfaturi celor ce vor să-l urmeze.

 „Începeți prin a învăța să fiți independenți și să vă mulțumiți cu puțin. Am citit multe cărți și am vizionat multe filme care abordau tehnicile de supraviețuire. A merge ziua la pescuit și a petrece noaptea a fost mereu idealul meu de fericire.”, a declarat australianul.