POVESTEA HALUCINANTĂ a unei femei din Constanţa cu DOI bărbaţi VIDEO

Un bărbat dintr-un sat constănţean a aflat după cinci ani că tatăl concubinei sale, care locuieşte în casa lui, este de fapt soţul oficial al femeii. Mai mult decât atât, mama bărbatului înşelat a trecut casa pe numele acesteia. După toate astea, bărbatul a fost la un pas să îşi omoare mama din bătaie.

02 apr. 2015, 12:47
POVESTEA HALUCINANTĂ a unei femei din Constanţa cu DOI bărbaţi VIDEO

Nea Nelu este un bărbat de 50 de ani a cărui dramă a început în urmă cu cinci ani. Atunci a cunoscut-o pe Iosefina, mama a opt copii, scrie reporterntv.ro.

Iniţial nea Nelu a luat-o în casa lui pe femeie ca să îi îngrijească mama. Ulterior s-au îndrăgostit şi au început o relaţie. La scurt timp, femeia a adus în casă un bătrân de 80 de ani, despre care a spus că este tatăl ei. După cinci ani, nea Nelu a aflat că bătrânul este chiar soţul ei. Mai mult decât atât, femeia a reuşit să îi ia şi casa.

Bărbatul şi-a ieşit din minţi, a băut spirt şi şi-a bătut mama. Bătrâna este internată în spital, în stare gravă. Iosefina susţine că n-a avut nicio relaţie cu nea Nelu, dar admite că s-a dus în faţa preotului cu el, de ochii lumii.

Nea Nelu a rămas pe drumuri şi este acuzat de distrugere, loviri şi alte violenţe. Deocamdată, poliţiştii l-au lăsat liber.

Citește și Femeie ucisă de fostul soţ într-un mod SADIC: „Bună seara, mi-am omorât fosta nevastă, veniţi să mă luaţi!”