Povestea impresionantă a băieţelului ajutat de Gigi Becali

Gigi Becali a făcut un gest de suflet înainte de Paşte. Omul de afaceri i-a ajutat pe părinţii lui Robert, un băieţel pe care viaţa l-a pus la grea încercare.

20 apr. 2016, 10:59
Povestea impresionantă a băieţelului ajutat de Gigi Becali

Sub zâmbetul pe care îl are în permanenţă pe chip, Robert ascunde o grea suferinţă. Cu ochii în lacrimi, mama băiatului povesteşte că fiul ei a fost perfect sănătos. Fericirea nu a durat însă prea mult. La doar cinci luni micuţul a făcut o encefalită în urma căreia a rămas cu o epilepsie şi o tetrapareză

De atunci, viaţa familiei Vizitiu s-a transformat radical. Singurul care lucrează este tatăl copiilor, pentru că mama trebuie să aibă grijă de Robert şi micuţul David.

Nu le intră în casă mai mult de 1.600 de lei, din care aproape jumătate merg pentru chirie. Terapiile care ar putea ameliora starea lui Robert sunt însă costisitoare.

Povestea lui Robert l-a impresionat însă pe Gigi Becali, care s-a oferit să îi ajute pe cei doi părinţi greu încercaţi de soartă. Omul de afaceri le-a trimis recent banii de care aceştia aveau nevoie pentru ca băiatul să înceapă tratamentul.

Citeşte şi Gigi Becali, gest de suflet înainte de Paşte