Povestea impresionantă a Mariei, fata de 14 ani ucisă înainte de Revelion, în timp ce colinda cu fratele ei. Ucigaşul ei a fost arestat

Anchetă de amploare a polițiștilor după crima șocantă din Botoșani. Maria, o adolescentă de 14 ani provenită dintr-un centru de plasament, a fost ucisă cu 25 de lovituri de cuțit de un un tânăr de 21 de ani, chiar sub ochii frățiorul mai mic, când se aflau la colindat. La locul crimei prietenii copilei au adus flori și lumânări.

02 ian. 2023, 12:19
Povestea impresionantă a Mariei, fata de 14 ani ucisă înainte de Revelion, în timp ce colinda cu fratele ei. Ucigaşul ei a fost arestat

Un ursuleț de pluș și zeci de lumânări au fost aduse pe podul din Botoșani unde fata de 14 ani a fost ucisă cu cruzime de un tânăr de 21 de ani. Maria mergea cu fratele de 10 ani la urat. La un moment dat, pe un pod din localitatea Truşeşti, copila de 14 ani s-a intersectat cu tânăr de 21 de ani, din Guranda. Acesta ar fi vrut ca fata să îi fie iubită, însă în momentul în care s-a lovit de refuzul ei, a atacat-o cu un cuţit. A lovit în neştire. Copila a fost înjunghiată în gât, pe faţă, la mâini şi abdomen, intrând în scurt timp în şoc hemoragic. Din păcate, cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi: Noi detalii despre Maria, copila de 14 ani din Botoșani, care a plătit cu viața pentru iubirea neîmpărtășită. Cine e tânărul care a ucis-o cu zeci de lovituri de cuțit

 

Povestea impresionantă a Mariei, fata de 14 ani ucisă înainte de Revelion pentru că a refuzat avansurile sexuale ale criminalului său

Maria a fost condamnată la o viață chinuită încă de la naștere. A ajuns la casa de copii împreună cu frățiorul ei cu care în ziua tragediei se afla la colindat. Oamenii din zonă o cunoșteau și spuneau că era o fată cuminte și respectuoasă.

“Fata era la urat. Soția o știa pe fată. Nu-l știe nimeni pe băiat. Fata a ieșit la urat cu fratele ei. Mă saluta mereu. O fată cuminte. Pe individ nu-l știu”, a spus un localnic.

Oamenii vorbesc despre o răzbunare din gelozie, deoarece criminalul în vârstă de 21 de ani nu putea să suporte că fata nu voia să aibă o relație cu el.

Scenele teribile l-au marcat și pe frațiorul fetei, de numai 10 ani.

Criminalul a fost găsit în gară în timp ce încerca să fugă. El a fost încătușat și dus la audieri cu ajutorul mascaților. pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Este acuzat de omor calificat și riscă să stea zeci de ani după gratii.