POVESTEA IMPRESIONANTĂ a unei femei care a sfidat MOARTEA VIDEO

A fost la un pas să moară de gripă porcină, a pierdut un copil, s-a vindecat miraculos după ce i s-a pus un plămân artificial şi acum are o fetiţă minunată. Toate i s-au întâmplat Adrianei, o femeie din Timişoara, în mai puţin de doi ani, informează România TV. Şi acum îi dau lacrimile când îşi aminteşte prin ce a trecut.

12 oct. 2014, 12:45
POVESTEA IMPRESIONANTĂ a unei femei care a sfidat MOARTEA VIDEO

Adriana s-a îmbolnăvit de gripă porcină în februarie 2013. Pe atunci era însărcinată în luna a şasea.

„Medicii spuneau că nu mai sunt şanse nici pentru mine, nici pentru copil. S-a ales varianta de a interveni prin cezariană pentru a scoate copilul, care din păcate nu a supravieţuit. A fost foarte greu, mi-e şi groază să-mi aduc aminte prin ce-am trecut”, a spus Adriana Odroiu.

Femeii i s-a montat un plămân artificial ca să supravieţuiască. După câteva luni, şi-a revenit miraculos şi acum este mămică. Fetiţa ei, Maria, a ajutat-o să lase în urmă drama prin care a trecut.

„Am luat-o de la capăt, toată viaţa mea a început în momentul în care am văzut-o”, a spus femeia.

„Am fost aproape zi lumină acolo şi a fost greu. Cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste toate. Au fost multe momente critice, nu a fost doar unul. Speranţa n-am pierdut-o niciodată”, a spus Vasile Odroiu, soţul femeii.

Cei doi soţi au început acum o nouă viaţă, alături de micuţa Maria. Sunt recunoscători medicilor din Timişoara care au salvat-o pe Adriana.

Citeşte şi O fetiţă de 3 ani a ÎNVIAT la propria înmormântare. Momentul a fost FILMAT VIDEO