Povestea impresionantă la micuței Emma. ”Nu-mi ajunge o viață să vă mulțumesc!” Cum se simte fetița după două luni de când a ajuns la clinica din Barcelona

Emma a fost diagnosticată cu encefalită autoimună sero-negativă, epilesie cu crize focale rezistente la tratament și sindrom cushing latrogen. După o mobilizare a oamenilor din județ, fetița a ajuns la o clinică din Barcelona pentru mai multe investigații și tratament.

11 mai 2023, 09:32
Povestea impresionantă la micuței Emma. ”Nu-mi ajunge o viață să vă mulțumesc!” Cum se simte fetița după două luni de când a ajuns la clinica din Barcelona

Emma, fetița cu ochi albaștri din Alba, a ajuns în urmă cu două luni la clinica din Barcelona, pentru investigații, în speranța unui diagnostic clar și tratament. În țară, copila fusese diagnosticată cu encefalită autoimună sero-negativă, epilesie cu crize focale rezistente la tratament și sindrom cushing latrogen.

Comunitatea s-a mobilizat și s-au strâns bani pentru ca Emma să ajungă la o clinică din străinătate, unde să beneficieze de un tratament care în România nu este disponibil. S-au oranizat diverse acțiuni de strângere de fonduri pentru Emma, iar mai multe mămici din Alba au scos la vânzare rochii de mireasă, cărucioare, baniii fiind donați pentru sprijinirea micuței.

Citește și: Alina, iubita lui Edi, este distrusă după ce și-a înmormântat soțul și copilul, ambii înghiţiţi de apele Mureşului: „Ai plecat definitiv, iar eu am rămas tânjind după tine”

Mama Emmei a postat pe rețeaua de socializare Facebook noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale și despre cum decurg lucrurile la două luni de când au ajuns în Spania, potrivit ziarulunirea.ro.

Citește și: Gabriela Firea, după scandalul de la votul legii pentru prevenirea separării copilului de familie: ”Nimeni nu va lua copiii românilor”

„…si un update la zi, cam atat de bine este Emma noastra si frumoasa! Nu-mi ajunge o viata sa va mulțumesc!”, a postat mama fetei pe Facebook.