Povestea incredibilă a fotbalistului român de la AS Roma care a ajuns să repare drumuri în Italia

Andrei Țugui a prins la vârsta de doar 17 ani, în 2013, un transfer incredibil la AS Roma, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de la juniorii clubului din Timişoara. Tânărul nu a avut noroc, iar cariera sa în capitala Italiei s-a terminat după o ruptură de şold.    

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 14:09
Povestea incredibilă a fotbalistului român de la AS Roma care a ajuns să repare drumuri în Italia

Andrei s-a întors în România, însă a suferit o nouă accidentare care i-a încheiat cariera sportivă şi visul de a deveni un fotbalist celebru. La începutul acestui an, acesta a plecat în Italia, unde joacă fotbal la o echipă modestă de lângă Roma, însă meseria sa principală este cu totul alta.â

Citeşte şi: Dinamo încearcă să câştige semifinala de Cupa României cu FCSB la masa verde. Gigi Becali e liniştit

„Mă urc în autoutilitară şi mergem să reparăm drumurile. Acoperim găurile, verificăm dacă toate lucrurile sunt la locurile lor. Sunt foarte mulţi kilometri de acoperit”, le-a povestit Andrei jurnaliştilor italieni.

La începutul acestui an, a plecat în Italia să muncească. Mai joacă fotbal la o echipă modestă dintr-un orăşel de lângă Roma, dar meseria lui actuală este însă alta.

Acum, la vârsta de 24 de ani, îşi aminteşte cu plăcere despre momentul în care a ajuns la AS Roma.

„Am fost foarte fericit în momentul transferului. La început, m-am antrenat cu echipa Primavera, cu cei născuţi în 1994, toţi mai mai decât mine. Mă opream să îi urmăresc pe de Rossi şi Francesco Totti, uneori, la cafenea, unde stăteau şi citeau ziarul, chiar mai schimbam câteva vorbe”, a mai spus Andrei Ţugui.


loading...
Partenerii noștri