Povestea INCREDIBILĂ a unei cerşetoare. Rămâi BLOCAT dacă vezi cât CÂŞTIGĂ din mila trecătorilor

Cerşesc bani de la cei care au locuri de muncă şi ajung să câştige mai mult decât aceştia. O cerşetoare din Brăila se laudă în faţa cunoscuţilor cu tot felul de gadget-uri, şi câştigă din mila trecătorilor 6.000 de lei pe lună.

RomaniaTV.net
05 apr. 2014, 09:48
Povestea INCREDIBILĂ a unei cerşetoare. Rămâi BLOCAT dacă vezi cât CÂŞTIGĂ din mila trecătorilor

Îi vedem de fiecare dată când ieşim din casă, în intersecţii, în faţa bisericilor în pieţe, fiecare cu o poveste cutremurătoare. Oamenii milostivi le întind de fiecare dată o mână de ajutor şi astfel ajung să deţină „mici averi”.

O femeie în vârstă de 35 de ani din Brăila se laudă că strânge mici averi în fiecare luna. Mai mult, ea se făleşte în faţa cunoscuţilor cu tot felul de gadget-uri, pe care un om cu un salariu minim pe economie nu şi le-ar permite niciodată.

”Pe mine ma cunosc toti soferii, sunt prietenii mei. Stiu ca sunt amarata si imi dau bani de fiecare data cand ma vad pe strada. Cel mai mult castig sambata si duminica cand iese lumea in oras, cam 300- 400 de lei. Ma duc si in piata, printre tarabe si toata lumea imi da bani. Intr-o zi am castigat si 600 de lei, dar nu e mereu asa. Eu strang zilnic cam 150-200 de lei. Nu am casa, dorm in piata, aici mananc, aici fac tot. Din bani imi cumpar lucruri pentru mine, haine, mancare si imi mai iau si cate un telefon sau altceva”, a povestit cerşetoarea pentru infobraila.ro.

Vezi şi: 10 milioane de oameni au plâns când au văzut asta: Reacţia unui cerşetor după ce află că a câştigat la LOTO

Dacă femeia câştigă din cerşit aproximativ 200 de lei zilnic, dacă înmulţim suma cu cele 30 de zile ale lunii, brăileanca îşi umple buzunarul cu aproximativ 6.000 de lei, mai mult decât câştigă până şi şeful Consiliului Judeţean.

Un alt bărbat din Brăila a recunoscut că lunar strânge din cerşit aproximativ 2.000 de lei, mai mult decât salariul unui profesor. Cerşetorul apelează la mila trecătorilor împreună cu copii săi.

Vezi şi: INCREDIBIL: Un cerşetor din Piteşti câştigă într-o singură zi 1.700 de lei VIDEO