Povestea INCREDIBILĂ a unui ciclist olandez care a evitat ambele avioane prăbuşite Malaysian Airlines

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Un ciclist olandez a scăpat ca prin minune din ambele tragedii aviatice în care au fost implicate aeronavele Malaysian Airlines.

19 iul. 2014, 12:43
Povestea INCREDIBILĂ a unui ciclist olandez care a evitat ambele avioane prăbuşite Malaysian Airlines

AVION DOBORÂT ÎN UCRAINA. Două aeronave ale Malaysian Airlines s-au prăbuşit în decursul a patru luni. Dacă MH 370 a dispărut fără urmă cu cei 239 de pasageri, MH 17 a fost doborât de o rachetă în Ucraina iar 295 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Pe mai multe site-uri media a apărut o nouă conexiune între cele două zboruri. La bordul avioanelor respective ar fi trebuit să se afle de fiecare dată ciclistul olandez Maarten de Jonge, omul care a ales în ultima clipă un alt zbor din raţiuni economice, scrie click.ro.

Maarten de Jonge este legitimat la echipa malaieziană Teerangannu Cycling Team. Ciclistul de 29 de ani a fost la un pas de a se urca în zborul MH 370, dar a ales o cursă ce a plecat peste o oră. De Jonge dorea să ajungă în Taiwan, iar MH 370 urma să-l ducă din Kuala Lumpur spre Beijing, de unde intenţiona să ia un alt avion.

CITEŞTE ŞI DRAMĂ CUMPLITĂ. PATRU COPII şi părinţii lor au murit în accidentul aviatic din Ucraina

Acum, el trebuia să ajungă la echipa sa din Kuala Lumpur, după câteva zile de vacanţă petrecute la Amsterdam. El a decis să schimbe biletele pe ultima sută de metri după ce a constatat că dacă merge cu o cursă KLM, care pleacă o zi mai târziu, economiseşte 300 de euro.

„Dacă nu schimbam biletele, acum nu mai eram…Am fost de două ori norocos, sper să mă ţină şi a treia oară”, a scris de Jong pe contul său de Twitter.

VEZI ŞI AVION DOBORÂT UCRAINA. INTERVIU SFÂŞIETOR cu sora şi tatăl românului ucis în tragedie VIDEO