Povestea IZVORULUI MINUNE dintr-un parc BUCUREŞTEAN la care se tratau securiştii lui Ceauşescu VIDEO

Colonelul Adrian Cristea, fost şef al Serviciului de Protecţie al lui Ceauşescu spune că s-a tratat cu apă de la izvorul tămăduitor din Parcul Bordei.

07 nov. 2013, 15:49
Povestea IZVORULUI MINUNE dintr-un parc BUCUREŞTEAN la care se tratau securiştii lui Ceauşescu VIDEO

Şeful serviciului de Protecţie şi Pază al lui Nicolae Ceauşescu, colonelul Adrian Cristea, spune că şi-a tratat o veche afecţiune gastrică după ce a băut apă de la izvorul vechi de 200 de ani din parcul Bordei, potrivit unor dezvăluiri făcute la România TV.

Citeşte şi Ultima dorinţă a lui Nicolae Ceauşescu legată de Casa Poporului

Am început un tratatment, primăvara am făcut 20 de zile, am băut apă după care toamna am făcut din nou tratatmentul timp de 20 de zile. Aveam o hiperaciditate gastrică şi am rezolvat problema definitiv şi până în prezent. Cuplul prezidneţial ştia, dar nu a apelat niciodat pentru că lor li se aducea apă la Olăneşti pentru băi şi pentru băut. I se aducea această apă şi în mod sigur ea îşi făcea tratament la picioare. Avea reumatism şi i se umflau picioarele şi din 1982 purta nişte ciorapi elastici, medicinali. În perioada aceea veneau foarte mulţi inşi cu pahar şi sticlă şi se tratau la ac. izvor care din cîte ştiu este echivalent cu izvorul 24 de la Olăneşti„, a explicat fostul şef al serviciului care îl proteja pe Ceauşescu.

Citeşte şi Nicolae Ceauşescu, POET şi dictator. Vezi ce POEZIE a fost descoperită în arhivele comunismului

Izvorul cu puteri tămăduitoare nu i-a impresionat prea mult nici pe Elena, nici pe Nicolae Ceauşescu. Chiar dacă apa era la fel de bună ca cea de la Olăneşti, staţiune preferată de soţia dictatorului. În schimb, oameni simpli dar şi cei din serviciile secrete nu se sfiau să apeleze la izvorul minune. Efectele curative ale izvorului din Parcul Bordei sunt nenumărate, fiind cunoscut de peste 200 de ani. Printre afecţiunile pe care se spune că le vindecă se numără bolile stomacale, cele ale rinichilor, diabet, boli ginecologice şi chiar gută.