Povestea nepoatei lui Florin Cioabă, Ana Radu, care a ajuns mare creatoare de modă la Paris

Povestea Anei Radu, nepoata regelui Cioabă care a dat viaţa la şatră pe modă, a ajuns în presa franceză. Supranumită "Prinţesa Ana", creatoarea de modă a spulberat toate regulile etniei şi şi-a clădit o afacere de succes.

13 mart. 2016, 12:07
Povestea nepoatei lui Florin Cioabă, Ana Radu, care a ajuns mare creatoare de modă la Paris

Atunci când creaţiile sale ajung pe podiumurile din ţară şi din străinătate, aproape nimeni nu ştie că Ana este nepoata regelui Cioabă, informează România TV. Îndrăgostită de modă de la o vârstă fragedă, „Victoria Beckham de Balcani”, aşa cum o numesc jurnaliştii francezi, a făcut tot ce a putut ca să-şi împlinească visul. „Mult timp am fost considerată ruşinea clanului meu, dar cea mai bună decizie a fost să întorc spatele familiei mele”, a declarat Ana pentru cei de la publicaţia franceză „Slate”.

Citeşte şi SEMNAL DE ALARMĂ: „Aceste fetiţe nu mai sunt virgine”

Ana a cochetat cu moda de mică, iar după moartea bunicului ei, Ion, unchiul său, Florin, i-a dat voie să plece la Los Angeles, la o prezentare de modă. La întoarcere, Ana avea promis un contract de doi ani cu o agenţie de modelling din Paris, dar Florin Cioabă, decedat între timp, a cerut impresarei ei o sumă exorbitantă ca s-o lase să plece. 50 DE MII DE EURO. Ana nu a fost răscumpărată, aşa că a rămas la Sibiu, cu clanul său.

Ani la rând, Ana a refuzat căsătoriile aranjate, în speranţa că va ajunge la majorat fără un inel pe deget. Strategia ei a funcţionat, iar clanul a lăsat-o să plece după ce a împlinit 18 ani, scriu jurnaliştii francezi în materialul intitulat „Prinţesa ţiganilor, regina modei”. Şi-a pus pe picioare o afacere, iar numele Ana Radu a început să se audă peste tot.

Citeşte şi Regele romilor, Dorin Cioabă, şi-a pierdut coroana

De-a lungul timpului, Ana le-a îmbrăcat pe Andreea Marin, Andreea Mantea, Gina Pistol, însă cea mai apropiată clientă este prietena ei, Bianca Drăguşanu, căreia i-a făcut şi rochia de nuntă. Acum, Ana pregăteşte prima ei prezentare de modă la Paris, la un eveniment de referinţă din lumea modei.