Povestea pensionarilor care s-au logodit la 76 de ani în timp ce jucau bingo. Imediat după cererea în căsătorie, au câștigat la LOTO. „Ne iubim la nebunie”

Doi pensionari din Marea Britanie s-au logodit în timp ce jucau bingo, iar norocul i-a lovit imediat după, când au câștigat un jackpot la loterie.

05 mart. 2024, 10:42
Povestea pensionarilor care s-au logodit la 76 de ani în timp ce jucau bingo. Imediat după cererea în căsătorie, au câștigat la LOTO. „Ne iubim la nebunie”

Dennis Buck și Jenny Grimmer au 76 de ani, iar înainte de Crăciun s-au cunoscut la sesiunile săptămânale ale jocurilor Age UK, în Grimbsy, Lincolnshire. S-au îndrăgostit la prima vedere și au decis să iasă împreună la restaurant ca să se cunoască mai bine.

După câteva luni, Dennis a cumpărat un inel de logodnă și a decis să-și ceară partenera în căsătorie.

Citește și Anisia Gafton, schimbare de look radicală! Cum arată câștigătoarea emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce și-a operat nasul. Internauții, furioși la culme. ”De nerecunoscut”

„Ne iubim la nebunie. Am îngenuncheat și am cerut-o în căsătorie. Am cerut-o în căsătorie la Age UK, deoarece amândurora ne place să jucăm bingo și mergem în fiecare luni”, a spus Dennis.

Dennis Buck a lucrat ca miner și a mai fost căsătorit de două ori. Bărbatul a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de zâmbetul și privirea lui Jenny.

„Ne-am întâlnit acolo chiar înainte de Crăciun. Ne-am înțeles bine. Am întrebat-o dacă vrea să meargă la cină și am plecat de acolo…”, a mai povestit Dennis.

Jenny a recunoscut, la rândul ei, că s-a îndrăgostit de zâmbetul lui. „Prima mea impresie despre Dennis a fost că era foarte drăguț, cred că m-am îndrăgostit de zâmbetul lui la bingo”.

„Sunt originară din Rotherham, iar Dennis este originar din Doncaster, la doar 14 mile distanță, așa că mi-aș fi dorit să ne fi întâlnit când aveam 20 de ani”, a mai mărturisit Jenny.

Citește și Cea mai dură judecătoare din România le face praf pe vedetele din showbiz. „Şi tot apar, trăi-le-ar familiile, toate tutele astea!”

Cei doi își doresc să-și unească destinele, însă nu acum. „Nu ne căsătorim încă, trebuie să așteptăm puțin. Cel mai probabil ne vom căsători mai târziu. Nu am stabilit încă o data”, a conchis Dennis.