Cea mai dură judecătoare din România le face praf pe vedetele din showbiz. „Şi tot apar, trăi-le-ar familiile, toate tutele astea!”

Adriana Stoicescu, cunoscută ca una dintre cele mai temute judecătoare din România, nu a ezitat să-și exprime opinia fermă cu privire la vedetele feminine din țară. Prin intermediul rețelelor sociale, aceasta a lansat un atac direct la adresa , sugerând că au adoptat o atitudine pretentioasă și că se prezintă ca niște figuri mistice.

05 mart. 2024, 08:47
Cea mai dură judecătoare din România le face praf pe vedetele din showbiz. „Şi tot apar, trăi-le-ar familiile, toate tutele astea!”
Cea mai dură judecătoare din România le face praf pe vedetele din showbiz. "Şi tot apar, trăi-le-ar familiile, toate tutele astea!"

Cea mai dură judecătoare din România le face praf pe vedetele din showbiz. În postarea sa, Adriana Stoicescu pare să se revolte împotriva comportamentului vedetelor care se implică în practici spirituale și promovează un stil de viață alternativ. Comparându-le cu tutele din Poplaca, judecătoarea sugerează că acestea au o atitudine superioră și încearcă să impună un model de conduită.

Citeşte şi: Anca Serea rupe tăcerea despre divorţul de Adi Sînă. Cei doi au şase copii: „Mi-am dat seama după îndelungi discuţii”

Critica sa se concentrează pe comportamentul considerat excentric al vedetelor, care pretind că sunt indispensabile și că oferă un serviciu esențial societății. Adriana Stoicescu ironizează această atitudine, denumindu-le „inepuizabile surse de cretini”.

„Ca o babă comunistă ce sunt, mă întreb dacă mai există vreo vedetă „dă pă” la noi care să nu fie așa, pă „vibe”, pă „meditație”, pă „vibrație joasă”? Că nu mai pot. Toate tutele astea au niște aere de mistice de Poplaca, cu ochii dați peste cap, în timp ce ne învață despre post și rugăciune, iluminare și levitație, cu aerul că ne fac un maaaare favor! Că fără dânsele am fi, cum ar veni, pierduți în spațiu și timp. Și tot apar, trăi-le-ar familiile… Inepuizabilă sursă de cretini”, a scris judecătoarea pe Facebook.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la „Te cunosc de undeva!”

Aceste remarci aprige au stârnit un val de dezbateri în mediul online și au adus în prim-plan întrebări legate de percepția vedetelor în societatea românească contemporană. Cu toate acestea, judecătoarea Adriana Stoicescu rămâne fermă în convingerile sale și continuă să fie o figură influentă și controversată în peisajul judiciar din țară.