Povestea răscolitoare a femeii care s-a aruncat de la etajul trei. A vrut să se sinucidă din dragoste pentru amant!

O femeie în vârstă de 35 de ani din Dorohoi a încercat să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul trei al unui bloc din Fălticeni. Aceasta a încercat să-și ia zilele din dragoste, dar nu pentru soț, ci pentru amantul care o părăsise!

09 dec. 2022, 16:21
Povestea răscolitoare a femeii care s-a aruncat de la etajul trei. A vrut să se sinucidă din dragoste pentru amant!
Povestea răscolitoare a femeii care s-a aruncat de la etajul trei. A vrut să se sinucidă din dragoste pentru amant!

Povestea răscolitoare a femeii care s-a aruncat de la etajul trei. Deşi avea grijă de o fetiţă în vârstă de şase ani, dintr-o relație anterioară a soțului, femeia a profitat de faptul că partenerul ei, marinar, era mai mult plecat de acasă și a început o relaţie cu un alt bărbat.

„Eu sunt în etate, fac anul viitor 60 de ani, am cunoscut o femeie acum vreo 10-12 ani, care mi-a făcut un copil. Eu sunt marinar de meserie, stau pe vapor de 37 de ani. Acea femeie a stat cu mine pe vapor, a născut un copil în Olanda, o fetiță, care este sufletul meu, a stat cu mine până la vârsta de nouă luni a fetiței după care a plecat și m-a lăsat cu fetița. Atunci m-am văzut nevoit să caut pe cineva care să mă ajute să-mi cresc copilul și am găsit-o pe Alina. A venit și a stat cu mine pe vapor, aproape un an de zile. În această perioadă ne-am apropiat unul de celălalt și am decis să mergem în România. Așa că am venit la Fălticeni. Ea a rămas acasă cu fetița, iar eu m-am întors pe vapor”, a declarat Virgil Andrenoiu, soțul femeii din Fălticeni, pentru Glasul Sucevei.

Şi-a găsit amant pe TikTok

„După cum am găsit pe telefonul ei, din septembrie, după ce și-a refăcut toată dantura, a intrat pe o rețea de socializare, și așa s-a îndrăgostit de cineva din București. Pe data de 11 noiembrie mi-a trimis un mesaj prin care mă anunța că pleacă la noul ei iubit și lasă fata, care are acum 6 ani, acasă. Văzând că nu mai aveam niciun semn de la ea, am încercat totuși să o caut, să-mi dea niște explicații. A plecat de acasă, la altul pe care l-a cunoscut pe TikTok, cu banii mei”, a mai spus soţul încornorat.

Citeşte şi: Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

Povestea a luat apoi o turnură şocantă: „A plecat la cineva, o cunoștință mai veche, la Piatra Neamț. Acolo a intrat într-un grup de proxeneți. A povestit că a fost sechestrată, violată. Pe 24 noiembrie am vorbit cu ea și mi-a spus ce i se întâmplă la Piatra Neamț. Atunci am decis să o aduc acasă, am trimis un taxi din Fălticeni și s-a întors. De pe 24 noiembrie, de când s-a întors, până pe 30 noiembrie când am ajuns eu acasă, am discutat cu ea zi de zi. Așa am convins-o și pe 28 noiembrie a fost la Poliție și a depus o plângere pe numele celor din Piatra Neamţ”.

„Mi-a reproșat că i-am stricat dragostea”

„Am vrut să o iert, eram hotărât să depășesc toată situația și să mergem mai departe. Pentru că am vrut să lăsăm totul în urmă, în noaptea de 2 decembrie i-am povestit că am vorbit cu acel iubit al ei din București și probabil din această cauză, bărbatul s-a despărțit de ea. S-a enervat și mi-a spus că nu mă va ierta. Din această cauză s-a aruncat pe geam, pentru că i-am distrus dragostea. Mi-a reproșat că i-am stricat dragostea”, a mai spus Virgil Andrenoiu.

Citeşte şi: Radu Mirică ar fi trimis un mesaj cutremurător soţiei înainte de sinucidere

Alina A. este încă internată la Spitalul Județean Suceava, în secția de Chirurgie, starea ei de sănătate fiind în continuare gravă.