Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari. Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe miliardar: „Mi-a fost greu la început lângă Piero. Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el”

Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari. Romina Gingașu și Piero Ferrari, moștenitorul fondatorului brand auto de lux cu același nume sunt căsătoriți de doi ani și duc o viață normală, după cum mărturisește chiar tânăra.

13 mart. 2023, 10:32
Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari. Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe miliardar: „Mi-a fost greu la început lângă Piero. Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el”
Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari

Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari. Romina are 31 de ani și a absolvit Academia Tehnică Militară. De-a lungul timpului, a reușit să facă față cu brio provocărilor din această lume a bărbaților și de fiecare dată a încercat să își depășească limitele.

Citește și: Românca măritată cu patronul Ferrari. Romina s-a iubit şi cu Silvius, fiul lui Prigoană

Povestea româncei măritate cu patronul Ferrari

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016 și chiar dacă între ei există o diferență de 46 de ani, Piero Ferrari a reușit să o convingă pe româncă să aibă o relație cu el, ba chiar a dus-o în fața altarului. „L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier (n.r. companie care vinde avioane private). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.

Romina mărturisește că nu i-a fost ușor la începutul relației, a durat cam trei, patru ani să se acomodeze cu stilul de viață al miliardarului. ”Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, a mai spus românca.