Românca măritată cu patronul Ferrari. Romina s-a iubit şi cu Silvius, fiul lui Prigoană

Românca măritată cu patronul Ferrari. Piero, patronul celebrului brand italian, are o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari şi s-a căsătorit recent cu Romina. Noua lui soție s-a iubit în trecut și cu Silvius, fiul lui Prigoană.

15 iul. 2022, 18:30
Românca măritată cu patronul Ferrari. Romina s-a iubit şi cu Silvius, fiul lui Prigoană
Românca măritată cu patronul Ferrari

Românca măritată cu patronul Ferrari. Originară din București, Romina Gingașu s-a căsătorit în secret cu celebrul miliardar italian. Cei doi și-au organizat nunta în Capri, nici măcar invitații nu au știut la ce eveniment vor participa. Piero Ferrari și Romina le-au transmis invitaților că organizează, de fapt, nunta unei prietene din copilărie, potrivit Cancan.ro.

Românca măritată cu patronul Ferrari

La eveniment, miliardarul i-a făcut o surpriză de proporții miresei sale, invitându-l pe unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de talie internațională, Al Bano. În vârstă de 76 de ani, Piero este fiul lui Ezno Ferrari, fondatorul faimoasei companii producătoare de mașini de lux.

Grandiosul eveniment s-a ținut în localul Canzone del Mare, din sudul Italiei. Restaurantul este renumit pentru priveliște incredibilă de care se pot bucura invitații. Nunta a fost organizată sub pretextul că cei doi se ocupă de ceremonia unor prieteni. Spre surprinderea invitaților, evenimentul s-a transformat până la urmă într-o nuntă dublă.

Citeşte şi: Ferrari Enzo, făcut zob într-un accident în Olanda. Un mecanic a distrus modelul de peste 3 milioane de euro

Romina era angajată a companiei producătoare de avioane „Bombardier” şi trebuia să vândă avioane celor mai bogați oameni din lume. Printre clienții săi s-a afla și Nikki Lauda, celebrul pilot de F1. Ei bine, se pare că aşa l-a cunoscut și pe Piero Ferrari.

Romina a fost trimisă acolo din partea companiei „Bombardier”, care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjurul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari!

Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra (…) Chimia dintre cei doi (n.red. Romina și Piero) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a spus un apropiat pentru Cancan.ro.