Povestea tinerei ucise de iubitul libian în Capitală: Era pe jumătate oarbă, vorbea patru limbi şi voia să fie avocat

Raluca Maria Pătulea, tânără ucisă de iubitul libian în în Capitală, a avut parte de o viaţă grea şi de multe încercări, însă a luptat pentru a-şi îndeplini visul de a fi avocat.

RomaniaTV.net
28 feb. 2018, 14:42
Povestea tinerei ucise de iubitul libian în Capitală: Era pe jumătate oarbă, vorbea patru limbi şi voia să fie avocat

Din cauza unui glaucom cronic, medicii au fost nevoiţi să îi pună la 14 ani o proteză oculară, însă Raluca a trecut peste acest handicap şi a absolvit prima din clasă liceu „Ferdinand”, cel mai bun liceu din Bacău. „Dorea să ajungă un celebru avocat care să pledeze în procese internaţionale. De aceea a dat la „Drept”, de aceea făcea şi un master. Cartea era totul pentru ea”, a declarat o rudă a familiei pentru Libertatea.ro

Plecată de cinci ani din satul băcăuan Glăvănești, tânăra a luat drumul Capitalei unde a devenit studentă la ”Drept” și, mai apoi, masterand. Cum a ajuns însă Raluca – un copil excepțional, eminent, care a terminat liceul cu o medie care se apropie de zece -, în anturajul libianului Ahmed Othman, nimeni nu știe exact. Familia bănuiește că l-ar fi putut cunoaște în foarte multele ei activități de voluntariat în care s-a implicat prin organizații non-profit.

Citeşte şi Detalii cutremurătoare despre fata ucisă de iubitul libian. Medicii legişti au terminat autopsia

”De când a aflat că fata ei nu mai este, că a fost omorâtă, Daniela (n.r. mama) nu mai vorbește, nu mai mănâncă. Sâmbătă, cu câteva ore înainte să fie ucisă, Raluca vorbise la telefon cu mama ei. Nu părea supărată sau speriată. Au vorbit banalități. Nu a spus nimic important…”, a mai explicat sursa citată.

Citeşte şi Camerele de supraveghere au surprins dubla crimă din Bucureşti