Povestea tristă a româncei plecată în străinătate să muncească din greu pentru familie, în timp ce soțul dădea toți banii pe jocurile de noroc

Niciunui român nu îi e ușor să plece în străinătate la muncă și să stea departe de cei dragi, însă, în cele mai multe cazuri, dorința de a-și ajuta familia învinge, iar oamenii aleg să facă sacrificii câțiva ani.

08 sept. 2023, 09:40
Povestea tristă a româncei plecată în străinătate să muncească din greu pentru familie, în timp ce soțul dădea toți banii pe jocurile de noroc

O familie din Buzău trece prin momente foarte dificile. Ea a plecat în străinătate să muncească din greu pentru familie, în timp ce el folosea toți banii pentru păcănele.

Adrian Crăciun (52 de ani), și soția lui, Constanța (46 de ani), au rămas fără acoperiș deasupra capului din cauză că el a căzut pradă ispitei jocurilor de noroc.

Citește și De noaptea minții! Magazin construit în jurul unui stâlp de electricitate. Primarul a dat autorizație pentru proiectul fiului său

În timp ce Constanța muncea din greu în străinătate și trimitea bani acasă pentru reparațiile necesare la casa lor din Buzău, planurile se năruiau pe măsură ce trecea timpul din cauza soțului ei. Ea a ales să lucreze într-un bar și la curățenie departe de casă, iar el cheltuia toți banii la jocurile de noroc.

„E boală asta și greu îmi revin din ea. Acum intru mai rar în sălile de jocuri, dar pentru că nu mai am bani, nu de altceva. Simt uneori nevoia să intru doar pentru o bere sau o cafea. Acum trei luni de zile, nu m-am putut abține și am pierdut 16 milioane de lei vechi la păcănele”, a spus Adrian, potrivit Adevărul.

Nu sunt singurii bani pe care bărbatul i-a pierdut la jocurile de noroc. A moștenit, alături de frații lui, un apartament și o garsonieră, însă nu s-a ales cu nimic nici din banii aceia. Partea lui a fost în valoare de 100.000 de lei pe care i-a risipit în sălile obscure ale cazinourilor.

„Ai mereu așteptarea asta că vine câștigul care îți va schimba viața. Dar e o păcăleală. Când te prind la ei, în sălile de jocuri, parcă reușesc cumva să te vrăjească, cu un whisky, cu o cafea, cu o bere, după care nu mai știi de tine, nu mai știi ce oră e, dacă e zi, dacă e noapte. Am impresia că pun și ceva în alcool”, a spus Adrian.

Citește și Semnul de circulație care va fi întâlnit tot mai des pe șoselele din Europa. Ce reprezintă pentru șoferi