Povestea tristă a SURORILOR GEMENE SIAMEZE, lăsate pe scările orfelinatului. Părinţii au vrut să scape de ele

Două fetiţe din China, gemene siameze, au fost lăsate în luna august pe treptele unui orfelinat din  China chiar de părinţi, după ce aceştia nu au avut bani să le întreţină. În prezent, ele au crescut, iar doctorii speră să le poată despărţi.

09 dec. 2013, 11:06

Micuţele au fost aduse pe lume în oraşul Pingdingshan, din provincia Henan, în luna august. Cu toate acestea, ele au fost abandonate la scurt timp după naştere de părinţi din cauza condiţiei lor şi a faptului că familia era săracă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi TULBURĂTOAREA POVESTE a persoanei cu DOUĂ FEŢE perfect dezvoltate, una de BĂRBAT şi alta de FEMEIE FOTO

Ulterior, bebeluşii au fost luaţi în grijă de angajaţii orfelinatului, fiind numite Zheng Hanjing şi Zheng Hanwei. În prezent, fetiţele urmează să fie transportate la Beijing pentru mai multe teste medicale, urmând ca medicii să decidă dacă le pot despărţi sau nu, mai ales că cele două sunt legate la nivelul abdomenului.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL PENTRU MEDICI: O pereche de gemeni conjuncţi, cu trunchiul lipit, au împlinit 9 ani

Deng Zhixin, angajata orfelinatului spune că nu vrea să judece părinţii pentru gestul lor de a-şi abandona copiii, dorind un singur lucru, ca micuţele să fie fericite. Fetele ar putea fi operate chiar la sfârşitul lunii decembrie dacă doctorii ajung la concluzia că siamezele nu împart organe comune, putând fi în acest mod despărţite în siguranţă.