Povestea ultimului BEBELUŞ născut în FAMILIA VÂRCOLACILOR din India. Cum arată la o lună după naştere FOTO

O familie din India, numită familia Vârcolacilor, are un nou membru, o fetiţă de doar o singură lună. Ea s-a născut cu blană, fiind considerată un copil-lup. Potrivit medicilor, aproape toţi membrii familiei suferă de o boală genetică rară care se manifestă prin creştereea părului de pe întreg corpul în exces.

01 nov. 2013, 09:06

Savita Sambhaji Raut, o tânără de 26 de ani din India, a născut o fetiţă acoperită în totalitate de păr. Inedit este faptul că o mare parte din familie suferă de aceeaşi boală genetică care îi transformă în adevăraţi monştrii în faţa celor din jurul lor, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un băieţel de 2 ani i-a uimit pe medici cu boala lui extrem de rară. Nu se ştie încă de ce suferă

Cu toate că tânăra mamă s-a rugat ca fetiţa ei să nu moştenească teribilul blestem, bebeluşul nu a scăpat de această boală, chiar dacă mama ei nu are păr în exces. Chiar şi aşa, ea a transmis boala genetică, dat fiind faptul că atât bunica nou-născutei, cât şi mătuşile sale, suferă de modificarea genetică rară.

Am fost fericită că s-a născut vie, dar mă supără că este aşa. Sunt speriată pentru viitorul ei, dar Dumnezeu a ales să fim aşa. Sunt mama ei şi o accept aşa cum este, crescând-o cum pot mai bine„, a declarat femeia. 

Citeşte şi Trei surori din India suferă de „sindromul vârcolacului” VIDEO

În toată lumea există doar câteva sute de persoane care suferă de sindromul vârcolacului, numită ştiinţific hypertrichosis universalis, boală pentru care nu s-a găsit încă un tratament.