Un cuplu, bebeluşul şi câinele lor au murit misterios într-o pădure din California. Nu exită niciun semn de violenţă, otrăvire sau boală

Nici urmă de lovitură sau mușcătură, niciun semn aparent de otrăvire sau boală. Mister total în jurul morţii unui cuplu de excursioniști, a bebelușului lor de un an și a câinelui lor, găsiți fără viață săptămâna trecută într-o pădure din nordul Californiei.

24 aug. 2021, 13:00
Un cuplu, bebeluşul şi câinele lor au murit misterios într-o pădure din California. Nu exită niciun semn de violenţă, otrăvire sau boală

Bunica familiei, îngrijorată de faptul că nu a găsit acasă pe nimeni din cuplu, a sunat la 911 pe data de 16 august. Poliția și-a găsit rapid vehiculul, la baza unei traseu de drumeții din apropiere, în pădurea națională Sierra, nu departe de faimosul parc Yosemite. A doua zi, ajutoarele l-au localizat pe John Gerrish, în vârstă de 45 de ani, soția lui Ellen Chung, în vârstă de 31 de ani, fiica lor de un an, Miju, și animalul lor de companie într-o zonă izolată cunoscută sub numele de Devil’s Gulch („Râpa Diavolului”).

Potrivit San Francisco Chronicle, bărbatul era așezat lângă copil și câine, în timp ce mama se afla un pic mai sus de ei, pe un deal. „Am ajuns acolo și toată lumea era moartă. Nu există răni prin împușcare, niciun flacon cu medicamente, nici măcar un indiciu. Este un mare mister”, a declarat șerifului din Comitatul Mariposa, Jeremy Briese, pentru San Francisco Chronicle. Potrivit presei americane, nici autopsiile familiei nu au dezvăluit nimic concludent.

Citeşte şi Moarte misterioasă pentru o vedetă de pe Instagram. A fost găsită complet dezbrăcată, pe marginea unui drum

S-a speculat că toți cei patru ar fi putut fi deshidratați, pentru că mercurul din termometre a ajuns la aproape 43 ° C în ziua morții lor, dar acest lucru pare puțin probabil, deoarece în posesia lor a fost găsită apă.

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă victimele nu fost otrăvite, fie ca urmare a monoxidului de carbon scăpat dintr-un puț de mină dezafectat, fie prin toxine eliberate de „algele albastre” dintr-un izvor din apropiere.

Poreclite „alge albastre”, cianobacteriile se pot dezvolta în medii acvatice dezechilibrate de concentrații mari de azot și fosfor, adesea sub efectul căldurii ridicate. O alertă de „alge albastre” a fost lansată în aceeași zonă în urmă cu aproximativ o lună, cu avertisment specific împotriva înotului în acest braț al râului Merced.

Citeşte şi Cine este DJ-ul găsit mort pe fundul unui lac, cu greutăţi de 40 kg legate de corp. Misterul a fost rezolvat