Povestea uluitoare de viață a Margaretei Clipa. Cântăreața și-a lăsat soțul pentru nașul de cununie

Margareta Clipa are o poveste de viață demnă de film. Dovada vie că dragostea învinge mereu, cântăreața de muzică populară a povestit cum a ajuns să se mărite cu nasul său de cununie.

12 sept. 2023, 17:04
Povestea uluitoare de viață a Margaretei Clipa. Cântăreața și-a lăsat soțul pentru nașul de cununie
Povestea uluitoare de viață a Margaretei Clipa. Cântăreața și-a lăsat soțul pentru nașul de cununie

Margareta Clipa, una dintre cele mai apreciae soliste de muzică populară din România, și-a spus povestea vieții. Artista a dezvăluit că a trăit o iubire neîmplinită, însă dragostea, care a dăinuit timp de mai bine de 20 de ani, a culminat, la final, cu o căsnicie fericită, la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Marian Hagiu, noi detalii despre boala lui Jull Nicu: „Se izolase, nu mai voia să vadă pe nimeni, am rămas șocat că a vrut să mă vadă pe mine. S-a chinuit foarte mult și nu merita”

Margareta Clipa a trăit o poveste de dragoste demnă de filme

Margareta Clipa și-a cunoscut soțul, pe Gheorghe Cusiac, în tinerețe, dar mama lui nu a fost de acord cu relația lor. Ea era cântăreață și avea un trai simplu, la țară, în timp ce el era inginer și locuia la oraș. Familia lui a considerat că meseria ei nu este una potrivită, așa că s-au despărțit. Și-au refăcut viețile cu alte persoane, dar după mulți ani iubirea lor a învins și acum formează un cuplu îndrăgit.

„Când mergeam cu vacile, mergeam undeva unde se scăldau copiii, acolo l-am văzut, apoi l-am văzut la baluri. El era curtat de mai multe fete. El era de la oraș, eu eram de la țară. Nu știu dacă la el a contat prima impresie. Nu s-a întâmplat nimic pentru că părinții lui nu au fost de acord ca el să se căsătorească cu o cântăreață. Mamă-sa a zis că trebuie o ingineră ca el, nu o cântăreață. Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener. Nu credeam că va fi ceva serios. (n.r. când a cerut-o în căsătorie, după mulți ani) Eu am stat foarte mult timp singură, nu am vrut să îmi clădesc fericirea mea pe nefericirea altuia. În momentul în care noi ne-am unit destinele, aveam 42 de ani”, a povestit Margareta Clipa, într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct.

Între timp. Margareta Clip a divorțat. După mai bine de 20 de ani de când a divorțat și el în mod oficial, Gheorghe Cusiac a cerut-o în căsătorie pe Margareta Clipa. Chiar și pe parcursul anilor de după despărțirea lor, el i-a trimis mereu flori, fără ca ea să știe din partea cui erau. Când s-au reîntâlnit, a luat actul de divorț și i l-a arătat, dar Margareta Clipa nu l-a crezut inițial. Singurul regret al celor doi este că nu au reușit să aibă un copil împreună.

„E o prietenie din fragedă pruncie. Ea nu știe, dar eu nu am văzut o altă fată mai bună și mai potrivită pentru mine. Ea a rămas cea mai dragă. O simt ca în anii tinereții. Să te apropii de o persoană și să ai acel tremurat, pleacă din suflet, e un sentiment foarte frumos. Eu mereu i-am trimis flori, fără să știe că eu i le trimiteam. A fost o iubire neîmplinită. Ei nu îi venea să creadă când am venit cu actul de divorț la ea. Zice: . Eu mi-aș fi dorit o fată, eu am doi băieți”, a mărturisit Gheorghe Cusiac despre povestea de dragoste cu Margareta Clipa.

S-a zvonit chiar că artista și-ar fi părăsit soțul pentru Gheorghe Cusiac, ce i-ar fi fost naș de cununie, însă aceste zvonuri au fost dezmințite de cei doi. Cântăreața a stat mult timp singură după primul divorț, dar la momentul căsătoriei cu sufletul ei pereche cunoscut însă din tinerețe, toți au avut un șoc.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit cântăreața.

Citește și: Ce pensie primește Mioara Velicu după 60 de ani pe scenă. De ce nu renunță interpreta de muzică populară la cântări