Povestea uluitoare de viaţă a unor surori care trăiesc în condiţii mizere, crescute de bunică

Două surori din Girișu de Criș, judeţul Bihor au înduioșat o țară întreagă. Fetele au rămas în grija bunicii, după ce mama lor a decedat, iar tatăl este foarte bolnav.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 17:01
Povestea uluitoare de viaţă a unor surori care trăiesc în condiţii mizere, crescute de bunică

Fetele, în vârstă de cinci și opt ani trăiesc în condiții mizere. Surorile trec printr-o dramă de când și-au pierdut mama. Ele se află în grija tatălui care încearcă să le crească din răsputeri, cum poate mai bine.

În prezent, tatăl este la spital pentru că este foarte bolnav, iar surorile sunt în grija bunicii. Un vecin din sat a decis să lanseze un apel umanitar pe rețelele de socializare, după ce a observat în ce condiții greu de imaginat trăiesc fetele.

„Vă rog să vă uitați la aceste poze si la condițiile în care trăiesc aceste două fetițe în comuna noastră. Au rămas fără mama si trăiesc doar cu tatăl lor si bunica care momentan se afla in spital. Locuiesc în comuna noastră. Dacă aveți acasă un pat, mobila, frigider, aragaz, lemne de foc, alimente, haine dulciuri etc este bine primit si necesar pentru această familie. Haideți să facem o faptă bună pentru aceste fetițe!”, a scris Dan Babău pe Facebook.

Românii au colaborat și foarte mulți promit că vor sări în ajutorul copilelor.