Povestea unei PISICI cu trăsături de câine: A fugărit un ANIMAL SĂLBATIC care ar fi putut să o mănânce FOTO

Un incident inedit a fost surprins în Norvegia, după ce o pisică a fost fotografiată în timp ce a pus pe fugă o vulpe care ar fi putut să o mănânce. Astfel, motanul Leon a dat dovadă de curaj în timp ce şi-a apărat teritoriul.

09 oct. 2013, 17:18

Leon, un motan din rasa pisică norvegiană de pădure, şi-a uimit stăpânii după ce a fost surprins cu fugărea o vulpe care ar fi putut să o mănânce, astfel de cazurii fiind cunoscute. Astfel, în timp ce animalul sălbatic a atentat la coşurile de gunoi ale unei familii din localitatea Troms, situată în nordul Norvegiei, felina şi-a luat în serios rolul de păzitor al gospodăriei şi a pus-o pe fugă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O mâţă îl face „KNOCK OUT” pe un copil. Vezi confuntarea amuzantă dintre cei doi VIDEO

Evy Hind, femeia care are grijă de motan, spune că se afla prin curte, atunci când a descoperit ineditul incident dintre pisică şi vulpe, recunoscând că nu se aştepta la un astfel de final după confruntarea dintre cei doi.

Citeşte şi Gestul INCREDIBIL al unui american care a constatat că a furat o pisică în timp ce era beat

Leon a urmărit vulptea după ce a venit în curtea noastră. Lui nu îi plac vulpile şi atunci când le vede seamănă cu un câine care aleargă o mâţă„, a explicat casnica, care recunoaşte că această rasă de pisici a fost folosită de viking pentru a prinde şoarecii de pe navele lor, atunci când se aflau în larg.