Povestea UNICĂ a unui OM cu o DORINŢĂ de VIAŢĂ INCREDIBILĂ: A pierdut 50% din corp, dar are ZÂMBETUL pe buze

Un bărbat din China este singurul om din lume care a reuşit să supravieţuiască după ce a pierdut 50% din corp. Astfel, în anul 1995 a fost călcat de un camion, şi ciopârţit în două bucăţi, însă a reuşit să supravieţuiască. Mai mult, în prezent duce o viaţă aproape normală şi se poate deplasa după ce oamenii de ştiinţă au inventat pentru el o cutie de plastic cu picioare în care îşi poate ţine trunchiul.

08 nov. 2013, 18:03

Peng Shulin este un bărbat de 41 de ani care din 1995 a fost obligat să supravieţuiască doar cu jumătate de corp. De profesie poliţist, el a fost tăiat în două de un camion atunci când se afla într-o misiune, potrivit World Weird Writings.

Citeşte şi Poveste scăldată în LACRIMI şi DORINŢE neîmplinite. Vezi de ce un bărbat oferă BACŞIŞURI URIAŞE FOTO

Cu toate că nimeni nu îi mai dădea vreo şansă de supravieţuire, a fost dus de urgenţă la spital unde 20 de medici au încercat să îl salveze. În timpul operaţiilor, 50% din corp a fost amputat, rămânând doar cu trunchiul, mâinile şi capul. Organele interne au fost aşezate în altă ordine, şi pielea de pe faţă i-a ajutat pe doctor să îi acopere găurile lăsate în trunchi.  Din cauza accidentului aproape că a rămas fără sânge în corp şi pentru o lungă perioadă de timp a fost susţinut în viaţă doar de aparate. Chiar şi aşa, după doi ani de stat în spital a reuşit să se îşi revină.

Timp de un deceniu a fost obligat să stea în pat, perioadă în care şi-a antrenat mâinile pentru a se putea deplasa, însă nimeni nu mai creada că ar putea să ducă o viaţă normală, asta până când mai mulţi cercetători i-au oferit o cutie de plastic cu picioare, asemănătoare unui ou, care îl ajuta să meargă fără ajutor.

Citeşte şi Bărbatul cu cele mai BIZARE PICIOARE din lume şi-a găsit în sfârşit o pereche de încălţăminte POTRIVITĂ FOTO

În prezent, Peng este un model pentru oamenii amputaţi din întrega lume. În acelaşi timp, de când a început să meargă a intrat în afaceri şi şi-a deschis propriul său supermarket cu preţuir mici. El l-a numit „Magazinul cu preţuri la jumătate al omului pe jumate”. Mai mult, se plimbă prin toată lumea şi oferă lecţii de viaţă celor care sunt în situaţia lui.