Povestea unui bărbat căsătorit care încă mai merge la întâlniri

Cine spune că locul femeii este la cratiţă după căsătorie? Poţi rămâne muza lui de inpiraţie în continuare, doar dacă pui în aplicaţie reţeta succesului, care este recomandată chiar de un bărbat.

RomaniaTV.net
12 oct. 2015, 11:45
Povestea unui bărbat căsătorit care încă mai merge la întâlniri

„Vreau să îţi mărturisesc ceva: Mă întâlnesc cu o femeie, dar sunt în acelaşi timp îndrăgostit. Este incredibilă, frumoasă, inteligentă şi puternică.

Ador să merg la cafea cu ea, la cinema sau la expoziţii. Iubesc să îi spun că este frumoasă şi nu pot să-mi aduc aminte ultima dată când am fost nervos, chiar şi pentru 5 minute.

Totul despre sex: Regulile de seducţie la prima întâlnire

Indiferent de ziua pe care o am, zâmbetul ei mă înveseleşte întotdeauna. Uneori îmi pregăteşte surprize. Nu există o zi care să treacă fără să mă simt fericit că am cunoscut-o şi că este doar a mea”, ESTE POVESTEA UNUI BĂRBAT VEŞNIC ÎNDRĂGOSTIT.

Încearcă şi tu să trăieşti aşa şi vei vedea cum ţi se va schimba viaţa în bine. Ce nu am menţionat este faptul că FEMEIE DESPRE CARE VORBEŞTE BĂRBATUL ESTE CHIAR SOŢIA SA, deşi descrierea te-ar putea determina să crezi că este vorba despre o amantă. Dacă eşti căsătorită, nu înseamnă că viaţa ta a luat sfârşit.

Poţi să continui să mergi la întâlnire cu partenerul de viaţă. Mai mult decât atât, CONTINUÂND SĂ MERGEŢI LA ÎNTÂLNIRI ROMANTICE, VEI VEDEA CĂ DORINŢA DE A-L FACE FERICIT NU VA DISPĂREA NICIODATĂ.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.